LUMIX DMC-FZ60 ar interesantu objektīvu un 24x optisko zoom
Panasonic aktīvi iekaro fototehnikas tirgu. Šoreiz augstas veiktspējas LUMIX DMC-FZ60.
Auto un tehnoloģijas
2012. gada 6. augustā, 18:09

LUMIX DMC-FZ60 ar interesantu objektīvu un 24x optisko zoom

Jauns.lv

Jo kvalitatīvāks fotoaparāts, jo tā īpašnieks jūtas profesionālāks. Agrāk, lai kļūtu par profesionālu fotogrāfu, nācās ilgi un dikti mācīties. Tagad pietiek ar pārsimts latiem, lai pieteiktu sevi kā talantīgu fotomākslinieku.

Kompānija Panasonic ir nākusi topošajiem un esošajiem fotomākslas korifejiem palīgā ar jaunu fotokameru DMC-FZ60 no populārās LUMIX FZ sērijas, ar jaudīgu optisku tālummaiņu un lielisku vadāmību, tostarp manuālo vadību fotografēšanas režīmā un video ierakstu pilna HD režīmā.

Jaunais 25 mm ultra platleņķa LEICA DC VARIO-ELMARIT objektīvs ar jaudīgo 24x optisko tālummaiņu un Panasonic Black Box nano virsmas pārklājuma tehnoloģiju samazina gaismas atstarojumu, kas izraisa ēnas un atspulgus. Jaudīgā 24x optiskā tālummaiņa  var tikt palielināta līdz 48x ekvivalentam, izmantojot inteliģentās tālummaiņas funkciju un intelektuālās izšķirtspējas tehnoloģiju, kas ļauj saglabāt attēlu kvalitāti, pat izmantojot digitālo tālummaiņu.

Jaunais 16,1 megapikseli augsti jutīgais MOS sensors un uzlabotais Venus Engine attēlu procesors nodrošina ātru reakciju un augstu attēlu kvalitāti, pat veicot video ierakstu augsta jutīguma režīmā. Tas nodrošina ātru sērijveida fotografēšanu - 10 kadru sekundē pilnā izšķirtspējā un ātro autofokusu, kas ļauj iegūt dinamiskus uzņēmumus, turklāt reakcijas laiks ir tikai 0,9 sekundes. DMC-FZ60 veic 1920 x 1080 60i (NTSC) / 50i (PAL) pilna HD video ierakstus AVCHD / MP4 formātā ar augstas kvalitātes stereo skaņu. Jaudīgā 24x optiskā tālummaiņa un manuālā kontrole ir pieejama arī video režīmā. POWER optiskais attēla stabilizētājs ar aktīvo režīmu efektīvi samazina attēlu izplūšanu, pat veicot video ierakstus.

Profesionāļi diez vai novērtēs “viss iekļauts”, taču iesācējiem te būs ar ko padarboties!
Profesionāļi diez vai novērtēs “viss iekļauts”, taču iesācējiem te būs ar ko padarboties!

Lai gan jaunā kamera piedāvā iA režīmu iesācējiem, tā atbilst arī pieredzējušāku lietotāju vajadzībām. Papildus P/A/S/M režīmam kamerai ir arī plašs radošu režīmu klāsts, piemēram, radošā kontrole un foto stils, kas padara fotogrāfijas un video uzņēmumus vēl reālākus atkarībā no lietotāja radošiem nodomiem.

Atliek vienīgi cerēt, ka visi minētie apzīmējumi topošajam Panasonic superfotoaparāta īpašniekam ir pilnībā skaidri un pietiekami daiļrunīgi izklāsta smalkās tehnikas būtību. Ja ne, tad varbūt ir vērts veltīt laiku fotozinātnes apguvei, pirms lepni izlikt kopējai apskatei apšaubāmas kvalitātes dabasskatu galerijas sociālajos tīklos...

kasjauns.lv/Publicitātes foto

Tēmas