foto: AP/Scanpix
Čārlzs III ne pa jokam saķildojies ar Kamillu
Karalis Čārlzs III, karaliene Kamilla, princis Harijs, Megana Mārkla. Neviens nesmaida.
Pasaulē
2023. gada 12. maijs, 11:56

Čārlzs III ne pa jokam saķildojies ar Kamillu

Jauns.lv

Britu karaliskā pāra idille ir beigusies — karalis Čārlzs III ir pamatīgi saplūcies ar karalieni Kamillu par prinča Harija uzaicināšanu uz kronēšanas ceremoniju, vēsta “Radar Online”, atsaucoties uz informētiem avotiem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lielbritānijas karaļa Čārlza III un karalienes Kamillas kronēšanas ceremonija

Svinīgā un vēsturiskā ceremonijā Vestminsteras abatijā Londonā par britu monarhijas karali kronēts Čārlzs III un viņa sieva Kamilla kronēta par ...

gallery icon
69

Karaliene met zibeņus par vīra jaunākā dēla klātbūtni svinīgajā pasākumā. “Kamilla ir vienisprātis ar princi Viljamu, ka šāds lēmums bija mīkstčaulības izpausme, bet Čārlzam vajadzētu padzīt Hariju un [viņa sievu Meganu] Mārklu no karalistes, tādējādi liekot saprast, ka viņu nodevība netiks paciesta,” paziņojusi galmam pietuvinātā persona. "Kamilla nespēj noticēt, ka pēc visa tā, ko Harijs sacīja un uzrakstīja savā netīrajā mazajā grāmatelē, Čārlzs tik un tā bija ielūdzis gan Hariju, gan Meganu."

Gluži kā prinča Viljama sieva Keita Midltone, "Kamilla bija atvieglota, ka Megana neieradās, un patiesībā atvieglojumu juta arī Čārlzs," sacīja informētā persona. "Taču tas nemazina situācijas asumu." "Kamillai un Harijam bijušas saspringtas attiecības jau kopš princeses Diānas laikiem. Pretēji Viljamam, kurš viņu ir pieņēmis, viņa saka, ka Harijs turpina viņai celt neslavu."

"Kamilla nekad viņam nepiedos, un karaļa saimē gaidāmas smagas dienas, jo karaliskais pāris pastāvīgi ķildojas." 

Savukārt Čārlzu kaitinot laulātās draudzenes uzvedība, jo viņa pastāvīgi kritizē vīra lēmumus. Izrādās, karaliskais pāris pat nav spējīgs pusdienot bez strīdiem, un savu ērcīgumu izgāž uz Bakingemas pils personālu.

Karalis Čārlzs III un karaliene Kamilla no Bakingemas pils balkona sveic tūkstošus cilvēku

Karalis Čārlzs III un karaliene Kamilla sestdien no Bakingemas pils balkona sveica sanākušos cilvēkus, noslēdzot kronēšanas dienas publiskos pasākumus.

gallery icon
47

Čārlzs III oficiāli pasludināts par Apvienotās Karalistes jauno monarhu

Karalis Čārlzs III sestdien Troņmantošanas padomes sēdē oficiāli pasludināts par Apvienotās Karalistes jauno monarhu.

gallery icon
23

Ilgi rūgušais prinča Harija konflikts ar karalisko ģimeni, jo īpaši tēvu, pamāti un vecāko brāli ar viņa sievu, savu kulmināciju sasniedza pēc janvārī izdotajiem Harija memuāriem "Rezervists" ("Spare"), kur viņš apsūdzēja Kamillu informācijas sniegšanā tabloīdiem par sevi pašu un sievu, un nodēvēja Kamillu par “ļauno pamāti” un “ļaundari”.

"Man ir sarežģītas sajūtas par tāda audžuvecāka iegūšanu, kurš, kā es uzskatīju, nesen mani upurēja uz personiskā publicitātes altāra," savos memuāros bija rakstījis Harijs.

Grāmatnīcas Lielbritānijā pārplūdina prinča Harija memuāri

Otrdien, 10. janvārī, grāmatnīcās visā pasaulē sāk tirgot Lielbritānijas prinča Harija memuārus "Spare".

gallery icon
18

Harija un Meganas privātās dzīves ainiņas

gallery icon
83

Saseksas hercogiene Megana Mārkla, kura jau karalienes Elizabetes II dzīves laikā izpelnījās “melnās avs” slavu ar skandalozo interviju ASV mediju superzvaigznei Oprai Vinfrijai un karaliskās ģimenes, kā arī britu preses apsūdzēšanu rasismā, neapmeklēja sava vīratēva kronēšanas ceremoniju, bet palika Kalifornijā, rūpējoties par princi Ārčiju viņa ceturtajā dzimšanas dienā un princesi Lilibetu. Savukārt princis Harijs piedalījās ceremonijā, taču viesu pulkā bija nosēdināts atstatus no pārējiem savas ģimenes locekļiem, pēc ceremonijas beigām ātri pameta Londonu un atgriezās pie sievas ar bērniem.

Megana, Harijs un princis Čārlzs

gallery icon
12

Megana Mārkla karalienes Elizabetes II bērēs

gallery icon
26

Iepriekš neredzēti kadri no prinča Harija un Meganas Mārklas kāzām

gallery icon
16
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās