Fotogrāfija, kas aplidoja visu pasauli. Nogalināto Bučā atpazīst manikīre
foto: REUTERS/SCANPIX
Pēc Bučas atbrīvošanas no Krievijas okupantiem pilsētas ielās tika atrasti bojāgājušo civiliedzīvotāju līķi.
Pasaulē

Fotogrāfija, kas aplidoja visu pasauli. Nogalināto Bučā atpazīst manikīre

Jauns.lv

Ukrainas pilsētā Bučā krievu okupantu nogalinātās fotogrāfiju publiskojusi vizāžiste, kuru sieviete apmeklējusi dienu pirms kara.

Fotogrāfija, kas aplidoja visu pasauli. Nogalināto...

Pēc Bučas atbrīvošanas no Krievijas okupantiem pilsētas ielās tika atrasti bojāgājušo civiliedzīvotāju līķi. Internetā sāka parādīties šausminoši foto, kas ļoti ātri aplidoja visu pasauli.

Viens no šādiem attēliem bija bojāgājušās sievietes rokas foto ar sarkanu manikīru, kas publicēts 3. aprīlī. Tieši pēc tā arī identificēja bojā gājušo Bučas iedzīvotāju Irinu, raksta "segodnya.ua".

Irina dienu pirms kara sākuma apmeklēja vietējo vizāžisti Anastasiju Subačovu, kura par to rakstīja savā Facebook.
Viņa pastāstīja, ka bojāgājusī izrādījusies viņas kliente, kura gājusi uz "grims sev" kursiem.

foto: Facebook
Irina dienu pirms kara sākuma apmeklēja vietējo vizāžisti Anastasiju Subačovu, kura par to rakstīja savā Facebook.
Irina dienu pirms kara sākuma apmeklēja vietējo vizāžisti Anastasiju Subačovu, kura par to rakstīja savā Facebook.

"Šo vakaru es veltu atmiņām par neticamo Irinu, kura ar savu dzīves kāri, spēkiem, enerģiju un labestību ir iekarojusi mani visu. 23.02 uz atvadām viņa mani apskāva un lūdza saudzēt veselību, teica, cik es esmu lielisks cilvēks..." rakstīja Anastasija un publicēja viņas fotogrāfiju.

Bučas iedzīvotājs Maksims Krivcovs patāstījis par kādas sievietes nāvi, kuras ķermeņa fotogrāfijas aplidojušas visus pasaules medijus.  Atmiņās viņš dalījās arī soctīklā 'Facebook".

"Postenim tuvojās sieviete uz velosipēda. Viņai mugurā bija zila jaka. Brauca ātri. Neapstājās. Viņa šķērsoja divu ielu krustojumu. Tukšu un klusu. Viņu sašāva ar smago ložmetēju. Izšāva kārtu. Velosipēds un sieviete pazuda dūmos un putekļos."

Pēc Bučas pilsētas atbrīvošanas no Krievijas karaspēka uz ielām atklājas okupantu kara noziegumi [Brīdinām - nepatīkami skati!]

No Krievijas spēkiem atbrīvotās Kijivas apgabala Bučas pilsētas ielās visur guļ līķi, cilvēki nogalināti ar šāvienu pakausī, lai gan daudzi ...

Ukrainas pilsētas Bučas iedzīvotāji evakuējas kopā ar četrkājainajiem mīluļiem - suņiem un kaķiem

Sabombardētās un iznīcinātās Ukrainas baznīcas: Krievija iznīcina Dievu

Krievijas armijas zvērībām Ukrainā nav robežu. Tā iznīcina ne tikai slimnīcas, dzemdību namus, bēgļu un ievainoto transportu, bet arī dievnamus. ...

Ukraiņu bēgles Olena un Nastja Reminskas pie robežas atvadās no savas mātes Svetlanas. Meitas plāno doties uz Turciju, kur Olenai ir darbs, savukārt māte paliks mājās, Žitomirā, jo viņas vecāki nevēlas pamest Ukrainu.

Kara sāpes un izmisums: cilvēki Ukrainā spiesti pamest mājas un savus mīļos

Zēns ar bumbu pie smagi sabombardētās dzīvojamās mājas aplenktajā Mariupolē. Mājas pagrabā viņš kopā ar ģimeni joprojām dzīvo. 2022. gada marts.

Kara bērni: pašas spēcīgākās fotogrāfijas no Krievijas agresijas Ukrainā