Pasaulē
2022. gada 25. janvāris, 22:36

Traģiskā kristīšanās pelde Krievijā: atklājas jaunas detaļas par baiso incidentu un bojāgājušās sievietes ģimeni

Jauns.lv

Krievijā, Gatčinas rajonā glābēji un brīvprātīgie turpina meklēt sievieti, kura noslīka pēc kristīšanās peldes ledus aukstā ūdenī. Traģēdija notika 19. janvārī un nonāca video, izraisot plašu rezonansi.

Pirms pāris dienām soctīklos parādījās video no notikuma vietas. Video kadros redzams, ka viss notika momentā: sieviete ielēca ūdenī un pazuda. Ierodoties notikuma vietā, ūdenslīdēji nevarēja atrast noslīkušās sievietes līķi.

Vēlāk ziņots, ka peldvieta šajā vietā nav bijusi saskaņota ar baznīcu un valsts iestādēm. Vīrs Dmitrijs un 10 gadus vecais dēls smagi pārdzīvo mīļotās sievas un mātes Marijas bojāeju. Par to pastāstījis zēna peldēšanas trenere.

foto: Ekrānuzņēmums

"Tajā dienā Dmitrijs man piezvanīja un teica, ka Igors uz peldēšanas treniņu neatnāks. Viņš jau sen darbojas manā grupā. Dmitrijs īsumā man pastāstīja, kas noticis. Viņam tagad ir ļoti smagi, viņš viss bija asarās, kad man zvanīja.

Es uzreiz Dmitrijam prasīju, vai vajadzīga kāda palīdzība, viņš teica, ka nē. Bet viņa stāvoklis, protams, ir smags. Viņš ļoti stipri raudāja," portālam "kp.ru" sacīja trenere Jevgēņija.

Viena no versijām, kas parādījās soctīklos, ka kristīšanās tovakar bijusi kā daļa no izklaides. Šajā vietā kompānija nirusi uzreiz pēc pirts. Tomēr nekādu oficiālu apstiprinājumu tam nav. Šobrīd ar notikušo cenšas tikt skaidrībā Marijas ģimene.

Sievietes vīrs pagaidām atsakās no saziņas ar presi, uz visiem jautājumiem viņš skumji atbild: "Uz redzēšanos." Bojāgājušās radinieki skaidro, ka viņi pašlaik vīram neuzdod tiešus jautājumus.

foto: Soctīkli

"Maša bija ticīga, viņiem arī bērni ir kristīti, tāpēc viņi katru gadu nira ūdenī. (..) Mums tagad galvenais ir viņu atrast. Turpinās meklēšana, psihologi strādā ar bērniem, viņi turpina mācīties," sacīja Marijas vīramāte Natālija.

Ģimenes draugi arī pagaidām nezina, kāpēc tieši notika traģēdija. Pēc viņu vārdiem, ģimenes galva smagi sēro. "Marijas vīru atbalsta tuvinieki. Īpašu materiālo grūtību ģimenei nav. Nebija, katrā gadījumā. Pietiekoši nodrošināta un laimīga ģimene bija.

Un tā viss vienā mirklī...Bērni joprojām ir šokā. Draugi uztraucas, lai nekas nenotiktu ar vīru, kurš ļoti pārdzīvo. Mašas mamma aī ļoti pārdzīvo, bet turās, mazbērniem jāpalīdz," pastāstīja ģimenes draugi.