Pasaulē
2021. gada 26. jūlijs, 15:14

Krievijā noslepkavoti bijušā kontradmirāļa sieva un dēls; pats jūrnieks miris zem vilciena riteņiem

Jauns.lv

Sanktpēterburgā nogalināta bijušā Krievijas kara flotes kontradmirāļa, Ziemeļflotes štāba operatīvās vadības priekšnieka, 86 gadus vecā Leonīda Lobanova sieva un dēls ,vēsta "Meduza" atsaucoties uz vietējiem medijiem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

84 gadus vecās Nellijas Lobanovas un 56 gadus vecā Maksima Lobanova līķi tika atrasti 24. jūlija vakarā dzīvoklī Sanktpēterburgā.

Pirms tam policijai piezvanījusi 63 gadus vecā admirāļa meita, kas dzīvo Murmanskā, lūdzot pārbaudīt dzīvokli pēc tam, kad kaimiņi sūdzējušies par spēcīgu, nepatīkamu "līķa" smaku.

Abi nogalinātie atrasti uz dīvāna vienā no istabām. Abiem mugurā bijusi tikai apakšveļa. "Комсомольская правда" raksta, ka ķermeņi bija sākuši sadalīties. Māte un dēls saņēmuši "daudzus durtus un grieztus savainojumus dzīvībai svarīgu orgānu apvidū – galvā, kaklā, vēderā", informējusi izmeklēšanas komiteja.

Tiek vēstīts, ka vīrieti un sievieti "sākumā nogalināja ar pannu", pēc tam ar nazi atvēra vēderu, bet kaklu dziļi pārgrieza. Izdevums vēsta, ka viņi nogalināti ne vēlāk kā 16. jūlijā.

Dzīvoklī nav atrastas nekādas liecības tam, ka būtu notikusi laupīšana. No dzīvokļa nekas nav pazudis, izņemot vienu no trim atslēgu saišķiem, bet ārdurvis bija līdz galam aizslēgtas.

Izmeklēšanas komiteja uzskata, ka dubultslepkavību paveicis pats Leonīds Lobanovs. Interneta saitē "SK" teikts, ka izmeklētāji kopā ar Krievijas Federācijas Iekšlietu ministriju "nosaka personu, kas iesaistīta minētā noziegumā".

Tikmēr pats Leonīds Lobanovs 16. jūlijā gājis bojā zem vilciena riteņiem, iespējams, laikā, kad notikusi dubultslepkavība. Admirāļa līķis atrasts pie dzelzceļa stacijas trīs kilometrus no Lobanovu mājām.

Pie vīrieša nav atrasti dokumenti, bet kabatā bijis nazis. Vietējie mediji ziņo, ka admirālis izdarījis pašnāvību. Izmeklētāji atraduši Lobanova līķi vienā no pilsētas morgiem, kad sāka izmeklēt viņa ģimenes locekļu slepkavību.

Izmeklēšana un mediju avoti pagaidām nav izteikuši nekādas slepkavības motīvu versijas. "Fontanka" tikai atzīmēja, ka pēc izmeklēšanas datiem, Leonīda dēls bija uzskaitē pie psihiatra.

Izdevums tāpat piemin kaimiņu, kas stāstījis par mātes un dēla neparastajām attiecībām.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās