foto: Twitter
Pie laulāta pāra mājas 3 gadus pastāvīgi parādījās tukšas kafijas glāzes, līdz viņi saprata, kāpēc
Laika gaitā sakrājās jau vairāki maisi ar izlietotajām kafijas krūzēm.
Pasaulē
2021. gada 25. aprīlis, 10:38

Pie laulāta pāra mājas 3 gadus pastāvīgi parādījās tukšas kafijas glāzes, līdz viņi saprata, kāpēc

Jauns.lv

Gandrīz pirms trim gadiem amerikāņu Edvarda un Šerilas Patonu dzīvē notika kāda dīvainība, kurai viņi nespēja rast izskaidrojumu. Pie laulātā pāra mājas nepārtraukti sāka parādīties tukšas McDonald's kafijas glāzes, un laika gaitā ar līdzīgiem atkritumiem sakrājās jau vairāki maisi.

Patoni bija apjukuši un ilgu laiku piecieta šo piemēslošanu, līdz kādā brīdī nolēma pagalmā izvietot kameru, lai atmaskotu huligānu. Tomēr nofilmētie materiāli nesniedza atbildi, tajos bija redzams tikai piemēslotāja furgons, bet nekas vairāk.

Dīvainais noslēpums tika atklāts tikai tad, kad kaimiņiem izdevās pierakstīt transportlīdzekļa numura zīmi. Kad likumsargi kravas mašīnu apturēja, viņi neredzēja tādu noziedznieku, kādu bija iztēlojušies.  Pie auto stūres atradās 76 gadus vecais Larijs Pauls. Viņa motīvs bija ļoti vienkāršs – atriebība.

Izrādījās, ka vīrietis agrāk bijis Šerilas kolēģis, un starp viņiem izcēlušās domstarpības saistībā ar arodbiedrības darbu. Larijs to visu ņēmis ļaunā un pēcāk nolēmis veikt atriebību visai neparastā veidā.

Patonas kundze apgalvo, ka nav gaidījusi to, ka tik solīda vecuma vīrietis izlems par tik ilgu un smieklīgu atriebību.

"Vecajam resgalim" par savām izdarībām tika uzlikts naudas sods, vēsta "ABC News".

"Man bija grūti noticēt, ka kāds, kuru es pazinu, var darīt kaut ko tamlīdzīgu. Īpaši tādā vecumā," stāsta Šerila Patona.