foto: Ekrānuzņēmums
Medmāsa mulsina pacientus, ierodoties pie viņiem apakšveļā; vēlāk saņem sodu
Medmāsa, kura karstuma dēļ bija ieradusies pie pacientiem apakšveļā.
Pasaulē
2020. gada 21. maijs, 13:10

Medmāsa mulsina pacientus, ierodoties pie viņiem apakšveļā; vēlāk saņem sodu

Jauns.lv

Krievijā, Tulā, kāda medmāsa saņēmusi sodu par to, ka pie Covid-19 pacientiem devusies vienā apakšveļā. Kāds pacients iemūžinājis skatu fotogrāfijā, kurā redzams, ka zem aizsargtērpa tik tiešām ir tikai apakšveļa, ziņo DailyMail.

Mediķe (20) paskaidrojusi slimnīcas vadībai, ka viņai bijis pārāk karsti, turklāt nav domājusi, ka aizsargtērps ir tik caurspīdīgs. Tāpat ticis norādīts, ka tas bijis peldkostīms, nevis apakšveļa.

Publiski medmāsa atteikusies sniegt komentārus, vien zināms, ka slimnīcas vadība viņu sodījusi par to, ka nav vilkusi medicīnisko apģērbu darba vietā.

Vienlaikus pacienti norādījuši, ka neiebilst pret šādu mediķes rīcību, tomēr atzinuši, ka bijis neliels mulsums.

Tikmēr laikraksta “Tulas ziņas” lasītāji pauduši sievietei atbalstu. Sergejs Ratņikovs norādījis: “Vismaz kādam ir humora izjūta šajā drūmajā realitātē.”

Dzīve Krievijā Covid-19 pandēmijas laikā 2020. gada aprīlī

Dzīve Krievijā pandēmijas laikā

gallery icon
29

Cits lasītājs Alberts Kuzminovs bijis neizpratnē par sodu. Tam piekritis arī Valērijs Kapnins: “Kāpēc viņu sodīt, vajadzētu apbalvot! Ieraugot viņu šādā tērpā, neviens vairs nevēlas mirt!”

Arī Marina Astakhova paudusi savu viedokli, ka medmāsa esot jāuzslavē, jo uzlabojusi garastāvokli pacientiem.

Tāpat arī citi nostājas sievietes pusē, norādot, ka slimnīcā tiešām esot karsti, jo tur neesot uzstādītas normālas gaisa kondicionēšanas iekārtas.

Apstiprināto koronavīrusa gadījumu skaita ziņā Krievija atrodas otrajā vietā pasaulē aiz ASV.

Krievijā oficiāli apstiprināti vairāk nekā  3 000 ar Covid-19 saistīti nāves gadījumu, bet inficējušies teju 318 000 cilvēku.