foto: EPA/Scanpix
Uz Lielbritānijas premjera amata kandidāta Džonsona un viņa partneres dzīvokli konflikta dēļ izsaukta policija
Pasaulē
2019. gada 22. jūnijs, 12:50

Uz Lielbritānijas premjera amata kandidāta Džonsona un viņa partneres dzīvokli konflikta dēļ izsaukta policija

Jauns.lv / LETA

Uz Lielbritānijas premjera amata kandidāta Borisa Džonsona un viņa partneres mājam piektdien izsaukta policija saistībā ar skaļu strīdu, vēstīja britu mediji.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Policija uz Džonsona dzīvesvietu izsaukta piektdien - pēc tam, kad kļuva zināms, ka viņš ar pašreizējo ārlietu ministru Džeremiju Hantu sacentīsies par Lielbritānijas Konservatīvas partijas un līdz ar to arī britu premjera amatu.

Laikraksts "The Guardian" vēstīja, ka policisti uz Džonsona mājām Londonas dienvidos izsaukti piektdienas rītā pēc tam, kad kaimiņš ziņoja par skaļu konfliktu ar kliegšanu, bļaušanu un trauku plēšanu.

"The Guardian" rīcībā esošā informācija liecina, ka Džonsona partnere Kerija Simondsa bijušajam Londonas mēram teikusi "novācies no manis" un "pazūdi no mana dzīvokļa". Kaimiņiem esot arī strīda audioieraksts.

Londonas policija apstiprināja, ka piektdien plkst.00.24 saņemts ziņojums no kāda vietējā iedzīvotāja, kurš "bažījies par kaimiņienes labklājību".

Policija notikuma vietā runājusi ar visiem mājokļa iemītniekiem, konstatējot, ka visi jūtas labi un ir drošībā, tādēļ policijas plašāka iesaiste nebija nepieciešama.

Kaimiņš "The Guardian" sacījis, ka strīda laikā trīs reizes klauvējis pie dzīvokļa durvīm, bet neviens nav atvēris. Tāpat atskanējuši vairāki skaļi kliedzieni un "skaļš blīkšķis", kas satricinājis ēku.

Džonsona preses pārstāvji nav komentējuši notikušo.

Informācija par 55 gadus veca politiķa un 31 gadu vecās Simondsas, kas agrāk bija Konservatīvās partijas mediju attiecību vadītāja, attiecībām izplatījās pēc tam, kad pērn Džonsons paziņoja par šķiršanos no savas otrās sievas Marinas.

Bijušais ārlietu ministrs sestdien sāks mēnesi ilgu kampaņu visā Lielbritānijā pirms 160 tūkstoši Konservatīvās partijas biedru balsojumā izvēlēsies starp viņu un Hantu, kurš būs nākamais premjers.

Piektajā balsošanas kārtā ceturtdien uzvarēja Džonsons, kuru šoreiz atbalstīja 160 no 313 Konservatīvās partijas pārstāvjiem parlamenta apakšpalātā. Par Hantu balsoja 77 deputāti.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās