Žirinovskis Trampa uzvaru nosvin ar šampanieti no plastmasenēm, desu, vistu...VIDEO
Pasaulē
2016. gada 9. novembris, 17:20

Žirinovskis Trampa uzvaru nosvin ar šampanieti no plastmasenēm, desu, vistu...VIDEO

Jauns.lv

Vladimirs Žirinovskis Krievijas valsts domē līksmo par Donalda Trampa uzvaru ASV prezidenta vēlēšanās. Viņš savā ofisā ar parlamenta deputātiem pie svētku galda no plastmasas glāzēm baudīja šampanieti. Uz galda bija arī sagrieztas dažādu kūpinājumu desas, nevienmērīgos izmēros sadalīta vista, dažādi zivju ēdieni, kā arī no veikala iepakojuma neizsaiņota maize un rasols. Saldajā odiozais politiķis bija sagādājis vairāku asortu konfektes.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kasjauns.lv jau ziņoja, ka šodien ASV ievēlēja Donaldu Trampu kā 45. Valsts prezidentu. Republikāņu pārstāvis Tramps prezidenta vēlēšanās pārspēja demokrāti Hilariju Klintoni.

"Amerikāņiem, balsojot par prezidentu, 8. novebrī ir jāsaprot, ka viņi balso par mieru uz pasaules, ja viņi balsos par Trampu. Ja viņi balsos par Hilariju, tad būs karš," Žirinovskis saka, ka Tramps būs miera nesējs.

"Trampam būs lieliska iespēja uzlabot attiecības un mazināt saspīlējumu. Uzsākt sarunas, pieņemt pozitīvus lēmumus Sīrijas, Ukrainas un NATO jautājumā, kā arī veicināt to atbruņošanu. Viņš ir vienīgais, kas to spēj izdarīt," turpina mutīgais politiķis. Žirinovskis arī parausta plecus par Trampa netiklajiem komentāriem par sievietēm.

Žirinovskis: "Visi pasaules vīrieši dažreiz saka tādas lietas. Viņi to vienkārši pasaka, bet tas nenozīmē, ka tāda ir vīriešu īstā attieksme pret sievietēm, bērniem, melnādainajiem cilvēkiem un musulmaņiem."

Lai gan daudzi viņu neuztver nopietni, Žirinovskis tiek uzskatīts par uzticīgu Kremļa politikas piekritēju.

"Trampa uzvara un viņa ievēlēšana par prezidentu būs dāvana visai cilvēcei, tas nav joks. Arī Krievijas prezidents Vladimirs Putins slavējis Trampu kā "ļoti talantīgu" cilvēku, bet republikāņu kandidāts izteicies, ka Kremļa saimnieks ir labāks līderis nekā ASV prezidents Baraks Obama," savu uzrunu noslēdz Žirinovskis.

Pirmās 30 minūtes pēc Trampa triumfa fotogrāfijās

gallery icon
16

  Demokrātu asaras un republikāņu prieki - amerikāņu emocijas par jauno prezidentu

Klintones piekritēju izmisums un asaras

gallery icon
14


Kasjauns.lv/Video: Reuters

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās