Pasaules tenisa ranga līderis Janiks Siners palīdzēs Itālijai aizstāvēt Deivisa kausu
Janiks Siners (pa labi) pērn palīdzēja Itālijai izcīnīt Deivisa kausu
Citi sporta veidi

Pasaules tenisa ranga līderis Janiks Siners palīdzēs Itālijai aizstāvēt Deivisa kausu

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Itālijas izlasē startam novembrī Deivisa kausa finālturnīrā iekļauts arī pasaules ranga līderis Janiks Siners, pirmdien paziņoja sacensību rīkotāji. Grupu turnīrā septembra vidū Itālija Boloņā izcīnīja trīs uzvaras arī bez sava līdera.

Pasaules tenisa ranga līderis Janiks Siners palīdz...

Kopā ar Sineru komandā ir iekļauts arī Lorenco Muzeti (ATP 19.), Flāvio Kobolli (ATP 32.), Andrea Vavasori (246.) un Simone Bolelli, kurš nav iekļauts ATP vienspēļu rangā.

Kanādas izlase Deivisa kausa Pasaules grupas finālturnīrā Spānijas pilsētā Malagā spēlēs tādā pašā sastāvā kā grupu turnīrā.

Kanādas izlases sastāvā būs Felikss Ožjē-Aliasims (ATP 21.), Deniss Šapovalovs (ATP 101.), Gabriels Dialo (ATP 105.), Aleksis Galarno (ATP 254.) un Vašeks Pospīšils (ATP 774.)

ASV izlasi pārstāvēs Teilors Frics (ATP 7.), Tomijs Pols (ATP 13.), Bens Šeltons (ATP 17.), kā arī dubultspēļu speciālisti Radžīvs Rams un Ostins Krajčeks.

Nīderlandes komandā ir pieteikts Tallons Grīkspors (ATP 39.), Botiks van de Zanshulps (ATP 67.), Jespers de Jongs (ATP 128.) un dubultspēļu speciālists Veslijs Kolhofs. 

Vācijas komandā, kura turnīru aizvadīs bez Aleksandra Zvereva, ir pieteikts Jans Lennards Štrufs (ATP 38.), Janniks Hanfmanis (ATP 82.), kā ari'dubultspēļu speciālisti Kevins Kravecs un Tims Pics.