15 gadus vecai tūristei Ēģiptes lidostā liek izdarīt ko neiedomājamu, lai pierādītu, ka viņa ir meitene
foto: Shutterstock
Ilustratīvs attēls.
Pasaulē

15 gadus vecai tūristei Ēģiptes lidostā liek izdarīt ko neiedomājamu, lai pierādītu, ka viņa ir meitene

Jauns.lv

15 gadus vecā Lielbritānijas iedzīvotāja Keitlina Dislija, kura kopā ar vecākiem lidoja atpūtā uz Ēģipti, bija spiesta iziet cauri pazemojumiem un diskomfortam Hurgadas lidostā sava izskata dēļ.

15 gadus vecai tūristei Ēģiptes lidostā liek izdar...

Keitlina kopā ar tēti, brāļiem, draudzeni Līvu un viņas vecākiem nolēma pavadīt atpūtu kopā un izvēlējās tam Hurgadu Ēģiptē. Kad visa kompānija veica pārbaudi pēc piezemēšanās, Keitlina saskārās ar ļoti nepatīkamu situāciju. Visi tika palaisti garām, bet meitenei tika uzdoti jautājumi, un apsargi teica, ka jāpārbauda, vai viņa tiešām ir meitene. Vīrieši paziņojuši, ka meitenei jāpierāda, ka viņai nav vīriešu dzimumorgānu. Par to raksta izdevums "Mirror".

Sākumā apsargi vēlējās Keitlinu pārbaudīt paši, bet pieaugušie, kas viņu pavadīja, iestājās par meiteni un pieprasīja, lai viņu apskata ārsts. "Līvas mamma uzstāja uz savu, un viņi atrada medmāsu," stāsta Keitlinas tēvs. Viņa lūdza Keitlinu pacelt sporta krūšturi un pēc tam paziņoja, ka viņai "jāpaskatās tur". Līvas mamma teica "nekādā gadījumā, un viņi piekrita kompromisam: Keitlina uzvilka savus šortus tik augstu, lai parādītu, ka viņai nav vīriešu ģenitāliju".

Tikai pēc visu prasību izpildes Keitlinu atlaida. "Tas bija traumējoši un neveikli. Es nekad agrāk neesmu gājusi cauri kaut kam tādam," sacīja pati Keitlina. Meitene novērojusi, ka vienīgā atšķirība no viņas fotogrāfijas pasē bijusi viņas īsā frizūra. Tagad meitenes vecāki saka, ka vēlas pievērst uzmanību savas meitas situācijai, lai tas vairs ne ar vienu neatkārtotos. "Nākamais varētu būt 10 vai 11 gadus vecs bērns. Mēs esam pret to, ka kāds cits - īpaši bērni - saskaras ar šādu pazemojumu," sacīja viņas tēvs.

Tēmas