Policijas agresija, lieka bravūrība, nepamanītā Latvija un leģendu godināšana. Sporta dzīvē pēdējās dienās nav trūcis raibuma
foto: VIA REUTERS
Jo atšķirīgs? Septembra sākumā notikušais incidents starp policiju un Maiami "Dolphins" uzbrucēju Tairīku Hilu joprojām skaļi atspoguļojas daudzviet pasaulē.
Sporta zvaigznes

Policijas agresija, lieka bravūrība, nepamanītā Latvija un leģendu godināšana. Sporta dzīvē pēdējās dienās nav trūcis raibuma

Sporta nodaļa

Jauns.lv

Portāls Jauns.lv piedāvā atskatīties uz pēdējo dienu spilgtākajiem sporta notikumiem, kuros skaistas un saviļņojošas epizodes diemžēl mīsies ar skaļiem un nejēdzīgiem skandāliem.

Policijas agresija, lieka bravūrība, nepamanītā La...

Pēdējās dienas sporta dzīvē godināti daudzi izcilnieki: Skaidrīte Smildziņa-Budovska tikusi uzņemta FIBA Slavas zālē, tāpat kļuvis zināms, kā izskatīsies svētvieta mūsu "dzelzs vīram" Kārlim Skrastiņam. NHL laukumos sevi izmisīgi cenšas apliecināt mūsu hokejisti, bet talantīgā basketboliste Evelīna Otto pastāsta par savu ceļu kino pasaulē. Viens no pašiem skaļākajiem sporta notikumiem noteikti bija smagsvaru pasaules čempiona  boksā Oleksandra Usika konfliktsituācija ar Krakovas lidostas policiju, tikmēr NFL zvaigzne Tairīks Hils pēc piedzīvotas nepamatotas policijas vardarbības nonācis situācijā, kurā varbūt nāksies atbildēt par savu bravūru - pasaules ātrākais cilvēks Noā Lailss ir gatavs viņa izaicinājumam. Ar mutes brūķēšanu atmiņā paliks arī 2022. gada NBA čempions Huans Toskano-Andersons, kamēr futbola komentētājiem Mičam Ričardsam un Džeimijam Karageram derētu pamācīties ģeogrāfiju, atrast Latviju un celt savu futbola zināšanu līmeni.

Par to visu, kā arī dopings un vardarbības motīviem lasāms šeit: