Tavs perfektais kartupeļu biezenis ar gardiem ēdieniem
foto: Mi
Kartupeļu biezenis
Garšīgi

Tavs perfektais kartupeļu biezenis ar gardiem ēdieniem

Padomu nodaļa

Žurnāls "100 Labi Padomi"

Kartupeļu biezenis ir viens no populārākajiem un iemīļotākajiem ēdieniem, ko daudzās mājās gatavo gan kā pamatēdienu, gan kā piedevu pie gaļas, zivs un dārzeņiem. Tā ir vienkārša, bet ļoti garšīga un sātīga izvēle. Ja vēlies sagatavot izcilu kartupeļu biezeni, šajā rakstā atradīsi padomus, kā to pagatavot ātri un vienkārši.

Padomi kartupeļu biezeņa garšas uzlabošanai


Lai piešķirtu savam kartupeļu biezenim papildu garšas niansi, vari tam pievienot sviestu, sarkanos sīpolus vai sasmalcinātus ķiplokus. Arī svaigus garšaugus, piemēram, pētersīļus vai timiānu – tie lieliski saderēs kopā ar kartupeļu biezeni.


Kartupeļu biezenis ar gaļu un zivīm

  • Ja biezeni pasniegsi kopā ar mīkstu, ceptu gaļu, piemēram, cūkgaļu vai vistu, tad tam ir vērts ne tikai pievienot sīpolus un ķiplokus, jo tas pilnveidos garšas nianses, bet arī pasniegt kopā ar dažādām mērcēm.
  • Ja biezeni servēsi kopā ar zivi, tad maltīte būs vieglāka. Ceptas zivs fileja vai grilēta zivis lieliski papildinās kartupeļu biezeni, radot harmonisku un gardu pamatēdienu.


Ēdieni ar kartupeļu biezeni – gardi un sātīgi 


Kartupeļu biezenis ir ļoti viegli pagatavojams ēdiens, kas lieliski iederēsies jebkurā maltītē. Gatavojot to no kvalitatīviem kartupeļiem un pievienojot dažādas garšvielas, iegūsi gardu un barojošu ēdienu, kas patiks visiem! Vai tu izvēlēsies to kā pamatēdienu vai kā piedevu pie gaļas vai zivīm, kartupeļu biezenis ir lielisks veids, kā papildināt savu ēdienkarti un pagatavot sātīgus ēdienus visai ģimenei.