Vieglums, garša un veselība - gatavo kabačus!
foto: Mi
Kabaču panna ar sēnēm un vistu
Garšīgi

Vieglums, garša un veselība - gatavo kabačus!

Padomu nodaļa

Žurnāls "100 Labi Padomi"

Kabači ir viens no daudzveidīgākajiem dārzeņiem, kas var bagātināt Tavu ikdienas ēdienkarti. Tie ir ne tikai veselīgi, bet arī viegli sagremojami, turklāt tos vari izmantot gan pamatēdienos, gan uzkodās un pat desertos. Ja vēlies ēst vieglāk un sabalansētāk, kabači būs lielisks palīgs virtuvē.

Kabaču priekšrocības


Tu noteikti novērtēsi to, ka kabačiem ir zems kaloriju daudzums un tie ir bagāti ar šķiedrvielām. Tie satur arī vitamīnus un minerālvielas, kas veicina Tavu veselību un labsajūtu. Kabači ir viegli pagatavojami – tos vari cept, sautēt, grilēt vai pievienot zupām un sacepumiem. Tie piešķir ēdieniem maigu garšu, bet vienlaikus ļauj arī izcelties citiem produktiem.


Kabači Tavā virtuvē


Ja vēlies ēdienus, kas ir gan sātīgi, gan gremošanai draudzīgi, kabači būs ideāla izvēle. Tu vari tos izmantot kā pamatu veģetāriem ēdieniem, pievienot mīklai vai izmantot kā alternatīvu makaroniem. Tā kā kabači labi uzsūc garšvielas, tie vienmēr būs interesanti un variējami pēc Tavas gaumes.


Kāpēc iekļaut kabačus ikdienas ēdienkartē


Iekļaujot kabačus savā ēdienkartē, Tu ne tikai papildināsi uzturu ar vērtīgām uzturvielām, bet arī padarīsi maltītes krāsainākas un daudzveidīgākas. Tie ir ērts un pieejams risinājums ikdienas gatavošanai. Gardie un veselīgie kabaču ēdieni iepriecinās gan Tevi, gan Tavu ģimeni. Tie ir lieliska izvēle, ja vēlies sabalansēt veselīgu uzturu ar vieglumu un garšu.