foto: Shutterstock
Kabačus sagriez nelielos gabaliņos, ieber caurdurī un viegli apkaisi ar sāli.
Gaļu sagriez mazos gabaliņos, nomizotu sīpolu un ķiploku sakapā.
Pannā sakarsē pusi eļļas, ieber sīpolus un ķiplokus un maisot sautē, līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi.
Pievieno gaļu un apcep no visām pusēm. Pārkaisi sāli un romiešu ķimenes. Pildi sacepumu veidnē.
Kabačus noskalo zem auksta ūdens strūklas un rūpīgi nosusini.
Pannā sakarsē atlikušo eļļu, ieber kabačus un maisot cep 2–3 minūtes. Pievieno tomātus ar visu šķidrumu, sāli un pētersīļus. Rūpīgi samaisi.
Kabačus ar tomātiem pievieno gaļai. Liec 180 grādu karstā cepeškrāsnī un cep 40–45 minūtes. Piecas minūtes pirms cepšanas beigām pārkaisi ar rīvēto sieru.