foto: Shutterstock
Gaļas ēdieni
2024. gada 21. jūlijā, 12:00

Kabaču panna ar sēnēm un vistu

Kabaču vietā der arī jauni, mazi patisoni; produktu klāstu var papildināt ar paprikas gabaliņiem, zaļajiem zirnīšiem un maigiem jaunajiem burkāniņiem.

Pagatavošana

40 min4 porcijas
1

Rīsus izvāri gatavus un sausus.

2

Sviestu rūpīgi sakul kopā ar garšaugiem, citrona sulu, sāli un pipariem.

3

Kabačus sagriez mazos gabaliņos, šampinjonus – četrās daļās. Vistu sagriez plānās strēmelītēs. Salvijas lapiņas noplūc no kātiņiem un sakapā.

4

Dziļā pannā sakarsē 1 ēdk. eļļas un apcep vistas strēmelītes kopā ar sīpoliem un salviju. Pārkaisi sāli un piparus un izņem no pannas.

5

Pannā ielej atlikušo eļļu, ieber sēnes un kabačus un apcep. Pievieno vistu un rīsus un uz straujas uguns maisot cep 3–5 minūtes.

6

Uzliec virsū garšaugu sviesta piciņas.