Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Kabaču panna ar sēnēm un vistu

Sastāvdaļas
  • 400 g mazu kabacīšu
  • 400 g vistas filejas
  • 300 g šampinjonu
  • 200 g rīsu
  • 50 g mīksta sviesta
  • 1 smalki sakapāts sīpols
  • 3 salvijas zariņi
  • 3 ēdk. smalki sakapātu garšaugu
  • 2 ēdk. citrona sulas
  • 2 ēdk. eļļas
  • sāls, malti pipari
Kabaču vietā der arī jauni, mazi patisoni; produktu klāstu var papildināt ar paprikas gabaliņiem, zaļajiem zirnīšiem un maigiem jaunajiem burkāniņiem.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Rīsus izvāri gatavus un sausus.
2
Sviestu rūpīgi sakul kopā ar garšaugiem, citrona sulu, sāli un pipariem.
3
Kabačus sagriez mazos gabaliņos, šampinjonus – četrās daļās. Vistu sagriez plānās strēmelītēs. Salvijas lapiņas noplūc no kātiņiem un sakapā.
4
Dziļā pannā sakarsē 1 ēdk. eļļas un apcep vistas strēmelītes kopā ar sīpoliem un salviju. Pārkaisi sāli un piparus un izņem no pannas.
5
Pannā ielej atlikušo eļļu, ieber sēnes un kabačus un apcep. Pievieno vistu un rīsus un uz straujas uguns maisot cep 3–5 minūtes.
6
Uzliec virsū garšaugu sviesta piciņas.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni