Eksperimentē ar biezpienu!
foto: Mi
Biezpiens
Garšīgi

Eksperimentē ar biezpienu!

Padomu nodaļa

Žurnāls "100 Labi Padomi"

Biezpiens ir ne tikai gardums, bet arī vērtīgs kalcija un olbaltumvielu avots. Šajā rakstā iepazīsties ar dažādiem veidiem, kā biezpienu pārvērst par sātīgu pamatēdienu, kas bagātinās ikdienas maltītes un piešķirs tām jaunas garšas nianses

Biezpiena sacepums - klasika ar jaunu pieskārienu


Biezpiena sacepums ir ilggadējs favorīts, kas nepieciešams jebkurā ēdienkartē. Šo ēdienu vari pagatavot ātri un vienkārši, pievienojot dažādus garšaugus vai nedaudz svaigu dārzeņu, kas piešķirs ēdienam krāsainību un papildu vitamīnus. Sacepums ir ideāli piemērots kā sātīgs vakariņu ēdiens, kas garšos gan pieaugušajiem, gan bērniem.


Biezpiens pīrāgos


Pīrāgi ar biezpiena pildījumu ir klasiska izvēle, kas nekad neapnīkst. Biezpiena pildījums pīrāgus padara sātīgus un garšīgus. Pildījumam vari pievienot svaigus dārzeņus, piemēram, spinātus vai brokoļus, kas bagātinās ēdiena garšu un uzturvērtību.


Biezpiens klimpās un nūdelēs


Klimpas un nūdeles ir vēl viena lieliska iespēja, kā izmantot biezpienu. Biezpiena klimpas vari pasniegt gan ar saldo, gan sāļo mērci - atkarībā no tā, kādu garšu vēlies. 


Biezpiens kā garšas uzlabotājs


Biezpiens var kalpot arī kā lielisks garšas uzlabotājs sāļajiem mērcēm un pildījumiem. Tas piešķirs ēdieniem maigumu un bagātību, ļaujot izveidot daudzveidīgus ēdienus.


Izvēlies biezpienu!


Biezpiens ir ne tikai garšīgs, bet arī ļoti universāls produkts, ko var izmantot dažādu pamatēdienu pagatavošanā. Tas ir lielisks veids, kā bagātināt ēdienus ar olbaltumvielām un kalciju, padarot ikdienas maltītes ne tikai garšīgas, bet arī veselīgas. Izmanto biezpienu savās ēdienkartēs un eksperimentē ar jauniem garšu apvienojumiem!