Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Biete biezpiena kažokā

Sastāvdaļas
  • 200 g bietes, vārītas
  • 150 g biezpiena
  • 1 sīpols, smalki kapāts
  • 1 ola, cieti vārīta
  • sauja zaļumu (pētersīļu, diļļu), kapātu
  • 3 ēdk. krējuma
  • sauja valriekstu, kapātu
  • sāls – pēc garšas
Protams, bez sīpola var iztikt, ja bīsties, ka cilvēki tev apkārt to nesapratīs.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Bieti sašķēlē plānās ripās. Sajauc biezpienu ar krējumu, kapāto olu, sīpolu un zaļumiem. Pasāli, ja nepieciešams.
2
Liec uz šķīvja kārtās bietes ripas un biezpiena pildījumu, pārkaisi ar valriekstiem.

Pievienot komentāru

Salāti