Lielākā kaislība - deviņi suņi. Kāpēc Demija Mūra tā arī neapprecējās pēc šķiršanās no Eštona Kačera?
foto: CAMERA PRESS/James Veysey / Vida Press
Demija Mūra un Eštons Kačers 2011. gadā.
Slavenības

Lielākā kaislība - deviņi suņi. Kāpēc Demija Mūra tā arī neapprecējās pēc šķiršanās no Eštona Kačera?

Gerda Ansone

Jauns.lv

Pēc sabiedrībā plaši apspriestās sāpīgās šķiršanās no Eštona Kačera Demija Mūra turpina pārsteigt fanus ar savu izskatu un personīgajiem lēmumiem. Neraugoties uz 61 gada vecumu un vecmāmiņas statusu, aktrise ir lieliskā formā, taču no nopietnām attiecībām tomēr atsakās. Kāds ir viņas laimes noslēpums? Izrādās, ka Demijas lielākā kaislība ir viņas deviņi suņi, ar kuriem viņa pavada lielāko daļu sava laika.

Lielākā kaislība - deviņi suņi. Kāpēc Demija Mūra ...

Demijas Mūras un Eštona Kačera šķiršanās: iemesls un sekas

2013. gadā slavenā aktrise Demija Mūra oficiāli paziņoja par šķiršanos no vīra Eštona Kačera. Pāris kopā nodzīvoja astoņus gadus, neskatoties uz abu ievērojamo gadu starpību (Demijai tagad ir 61, Eštonam - 46). Viņu ģimenes attiecības šķita stipras, un viņi bija laimīgi. Tomēr pāra kopīgais sapnis bija bērns. Pēc spontānā aborta attiecību pirmajos mēnešos Demijai Mūrai turpmāk tā arī diemžēl vairs neizdevās palikt stāvoklī.  Šīs ģimenes traģēdijas rezultātā Eštons Kačers nolēma šķirties no Demijas. Vēlāk viņš kļuva par divu bērnu tēvu jaunajās attiecībās ar aktrisi Milu Kunisu.

Demija Mūra un Eštons Kačers

Demijas Mūras privātā dzīve pēc šķiršanās

Pēc šķiršanās no Kačera aktrise piedzīvoja daudzus īslaicīgus romānus. Lai gan Demija šā gada 11. novembrī atzīmēs jau 62. dzimšanas dienu, viņas figūra ir slaida kā pusaudzei. Mūra samērā bieži soctīklos atrāda brīvdienu bildītes, kur ir redzama peldkostīmā un fani nespēj slēpt savu apbrīnu par aktrises nevainojamo fizisko formu. Turklāt Demija jau kļuvusi par vecmāmiņu, taču pēc nopietnām attiecībām vai jaunas laulības viņa neilgojas. Pēdējos gados šķiet, ka Mūra apzināti atsakās veidot nopietnas romantiskās attiecības, kas pamudinājis fanus izteikt dažādus pieņēmumus. Vieni uzskata, ka viņa joprojām nav spējusi pārdzīvot sāpīgo šķiršanos, taču īstais iemesls tomēr izrādījies cits.

Demijas Mūras neizmērojamā mīlestība pret saviem suņiem

Demija Mūra nesen atklāti pastāstīja par savu privāto dzīvi televīzijas šovā “The Substance”. Aktrise atzina, ka neveido attiecības, jo viņa savu laimi atradusi rūpēs par suņiem. Demijai ir deviņi mīluļi, un aktrise tos tik ļoti dievina, ka ļauj gulēt ar viņu vienā gultā. Mūra smaidot atzīmējusi, ka vairumam vīriešu tas nepatīk, taču viņu absolūti neuztrauc vientulība, jo suņi viņai sniedz piepildījumu un gandarījumu. “Ja kāds nofilmētu, kā paiet manas naktis, tas patiešām būtu jautri,” atzinusi Demija.

Demija Mūra un viņas klēpja sunītis Pilafs

Ģimenes vērtības un atbalsts Brūsam Villisam

Lai gan Demijas dzīvē nav romantisko attiecību, viņa tamdēļ nejūtas vientuļa. Aktrise pavada laiku kopā ar visām trim savām meitām un mazmeitu, kā arī regulāri apciemo bijušo vīru Brūsu Villisu, kurš cieš no demences.

Rūmera Villisa ar mammu Demiju Mūru, māsām Skautu un Talulu, audžumammu Emmu Hemingu un pusmāsām Meibelu un Evelīnu.

Rūmeras Villisas gaidāmā bērna pūriņa svētki 2023. gada 12. martā