Bojāgājušās Vikas brālis aicina būt piesardzīgiem uz ceļa, Latvija gaisā paceļ NATO iznīcinātājus, bet Siliņa norāda, ka ministri gatavos sev kafiju paši - nedēļas notikumi Latvijā, kas neatstāja vienaldzīgos
Siliņa pauda, ka ministri paši tērēs savu laiku ceļā pēc kafijas valdības sēdes laikā, jo sabiedrībā viesmīļu ideja nav guvusi atsaucību.
Sabiedrība

Bojāgājušās Vikas brālis aicina būt piesardzīgiem uz ceļa, Latvija gaisā paceļ NATO iznīcinātājus, bet Siliņa norāda, ka ministri gatavos sev kafiju paši - nedēļas notikumi Latvijā, kas neatstāja vienaldzīgos

Jauns.lv

Šonedēļ Latviju pāršalca viena no traģiskākajām avārijām pēdējo gadu vēsturē, lidojoša objekta dēļ virs Krāslavas gaisā tika pacelti NATO iznīcinātāji, bet pēc "oficianta skandāla" Valsts kancelejā, premjerministre paziņoja, ka ministri tomēr paši ies pēc savas kafijas.

Bojāgājušās Vikas brālis aicina būt piesardzīgiem ...

19. septembrī Latviju pāršalca pēdējos gados traģiskākā avārija uz ceļa - nedaudz pēc pusnakts Lizuma pagastā uz autoceļa Cesvaine-Velēna izdzisa četru jauniešu dzīvības. Avārijā bojā gāja 17 gadus vecais spēkrata “Audi A3″ vadītājs, kāds viņa draugs un šī drauga jaunākā māsa, kā arī Vika, kura svētdien būtu svinējusi savu 18. jubileju. Bojāgājušajai jaunietei mājās palikusi maza meitiņa, bet Vikas brālis Ingars pēc negadījuma lūdza Latvijas iedzīvotājus būt uzmanīgiem uz ceļa.

Nedēļas pirmajā pusē, 17. septembrī Latviju pāršalca ziņas, ka Krāslavā manīts nezināms lidojošs objekts. Ņemot vērā Latvijas ģeopolitisko situāciju un to, ka mēneša sākumā, 7. septembrī Rēzeknes novadā, Gaigalavas pagastā, nokrita Krievijas "Shahed" tipa drons, kas bija aprīkots ar sprāgstvielām, Aizsardzības ministrija paziņoja, ka pieņemts lēmums no Lielvārdes militārās bāzes pacelt gaisā NATO iznīcinātājus.

Plašu rezonansi šonedēļ sabiedrībā izraisīja arī Latvijas premjerministres komentāri par "oficianta skandālu", kas Latviju pāršalca augusta izskaņā. Vai ministrus arī turpmāk aptekalēs oficiants? Bet ne mazāk svarīgi bija jautājumi par valsts budžeta sadali nākamajam gadam - sākot ar plāniem palielināt policistu, ugunsdzēsēju un citu iekšlietu nozares darbinieku algas un beidzot ar diskusijām par pensijas otro līmeni, vai skolotāju iespējamajiem protestiem saistībā ar neapmierinošo atalgojumu.

Nākamā lapa: "Lūdzu esiet piesardzīgi uz ceļa!" aicina Gulbenes novadā bojāgājušās Vikas brālis Ingars