Indijas “Nostradams” prognozē, kad varētu beigties Krievijas karš Ukrainā
foto: Shutterstock
Indijas "Nostradams" pauž cerību, ka Ukraina drīz atkal būs brīva.
Pasaulē

Indijas “Nostradams” prognozē, kad varētu beigties Krievijas karš Ukrainā

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Vai notiekošajam karam starp Krieviju un Ukrainu būs mierīgs iznākums? Indijas Nostradamam ir cerības. Vienā no savām jaunākajām prognozēm astrologs Kušals Kumars (pazīstams arī kā Indijas Nostradams) norādīja, ka konfliktam starp Ukrainu un Krieviju ir cerības atrisināties.

Indijas “Nostradams” prognozē, kad varētu beigties...

Kumars izteica pieņēmumu, ka bezprecedenta un postoša karadarbības eskalācija ir gaidāma 2024. gada septembrī, kas var ieilgt līdz pat gada beigām un, iespējams, līdz pat 2025. gada maijam, kad beidzot varētu rasties risinājums.

Kušals Kumars apgalvo, ka ir astrologs, kas prognozē pasaules notikumus, izmantojot Vēdu astroloģijas diagrammu. Viņš šo metodi izmantoja, lai paredzētu precīzu datumu, kad sāksies Trešais pasaules karš. Jāpiemin gan, ka visas četras viņa prognozes bija kļūdainas. 

Kumars nonāca avīžu virsrakstos pēc tam, kad viņš apgalvoja, ka šogad augustā sāksies Trešais pasaules karš. Viņa prognozes izraisīja neviennozīmīgu reakciju. Tas gan nav apturējis Indijas astrologu turpināt pareģot notikumus.

Papildus tam, ka viņš pauda, ka Krievijas karš Ukrainā notiks vēl tikai gadu, viņš pieminēja, ka vēl kāds pārsteigums gaidāms arī 2024. gada oktobra vidū.

Kumars diezgan aktīvi darbojas populārajā blogošanas platformā Medium, kur bieži publicē prognozes par starptautiskajām lietām. Saskaņā ar Kumara teikto, no 2025. gada februāra vidus līdz marta vidum pasaulē var palielināties veselības problēmu skaits neaizsargāto iedzīvotāju vidū, tostarp saistībā ar acīm, drudzi, klepu, gremošanu, kauliem un locītavām, kā arī vispārējo imunitāti. Tāpat viņš prognozējis lielus plūdus Indijā un zemes nogruvumus. 

Savukārt runājot par ASV prezidenta vēlēšanām, astrologs paudis, ka cilvēkam, kurš, visticamāk, kļūs par nākamo ASV prezidentu, piemitīs “augsta līmeņa juristam vai ekonomistam līdzīgs domāšanas veids” un viņš būs piemērots, lai stātos pretī izaicinājumiem. Lai gan pareģojumā tika izmantota dzimumneitrāla valoda, šis apraksts cieši sasaucas ar Kamalas Harisas juristes izglītību un pieredzi politiskajā arēnā.