Sviestu istabas temperatūrā uzputot līdz tas kļūst gaišs. Pievienot cukuru un rīvētu apelsīna miziņu un uzputot vēlreiz.
Olas baltumus atdalīt no dzeltenumiem un pa vienam dzeltenumus pievienot mīklai, turpinot putot.
Miltus sajaukt ar jogurtu, apelsīna sulu, cepamo pulveri un pievienot mīklai, uzputot vēlreiz.
Olas baltumus uzputot atsevišķi bļodā līdz stingrām putām un uzmanīgi iecilāt mīklā.
Ja forma ir no metāla, tad labāk būtu to no iekšpuses izklāt ar cepamo papīru. Ja forma ir silikona, tad papīru nevajag. Mīklu pārliet formā un cept 160 grādos apm. 1 st. Kūkas gatavību pārbaudīt ar koka irbulīti. Gatavu kūku izņemt no formas un atdzesēt.
Pagatavot glazūru. Nelielā bļodiņā sajaukt sviestu, pūdercukuru un apelsīna sulu. Glazūru pārklāt pilnībā atdzisušai kūkai. Gatavu kūku iesakām dekorēt ar apelsīna šķēlītēm.