Atklāj vasaras karstākā seriāla "Viņas melo labāk" jauno sezonu. FOTO
Jaunajā seriāla "Viņas melo labāk" laulātā pāra Martas (aktrise Evija Skulte) un Jāņa (aktieris Juris Hiršs) attiecībās gaidāmi gan mīlas pilni brīži, gan krāpšana un meli.
Kultūra
2014. gada 14. maijs, 19:43

Atklāj vasaras karstākā seriāla "Viņas melo labāk" jauno sezonu. FOTO

Jauns.lv

Trešdien, 14. maija pusdienlaikā TV3 atklāja kaislību un intrigu pilnā seriāla „Viņas melo labāk” jauno sezonu.

Atklāšanas pasākums norisinājās modes un izklaides centrā „Rīga Plaza”, restorānā „D’Arte” un to vadīja aktieris Māris Bezmers, kas arī ir viens no seriāla „Viņas melo labāk” jaunās sezonas jaunpienācējiem.

Seriāla „Viņas melo labāk” jaunajā sezonā būs sastopami jau iemīļotie personāži, tai skaitā nešķiramais dāmu četrinieks Jolanta, Marta, Margarita un Kristīne. Varones atveidos jau skatītāju iemīļotās aktrises Alise Polačenko, Evija Skulte, Karīna Tatarinova un Inita Dzelme. Tāpat savu varoņu daudzveidīgos un interesantos notikumus piedzīvos Lauris Dzelzītis, Andris Bulis, Kārlis Neimanis, Lauris Subatnieks, Elīna Vāne, Artis Robežnieks, Juris Hiršs, Arnis Līcītis, Marta Spīķe, Dainis Zāģeris, Jānis Vimba un Dainis Gaidelis, kā arī iepazīsimies ar četru jaunu varoņu atveidotājiem Māri Bezmeru, Veltu Straumi, Maiju Doveiku un Elizabeti Palasiosu.

Seriāla „Viņas melo labāk” otrās sezonas pirmizrāde būs 2.jūnijā un seriālu varēs vērot četras reizes nedēļā darba dienu vakaros pulksten 20:20 kanālā TV3 un TVPlay.

Jaunā seriāla sezonas sērijas jau sāka filmēt šā gada februārī un filmēšanas darbi norisināsies līdz pat jūlijam.

 „Jaunajā „Viņas melo labāk” sezonā turpināsies varoņu dzīves stāsti, kuros dramatiskas situācijas mīsies ar kurioziem gadījumiem. Asaras mīsies ar smiekliem. Meli gan glābs, gan nežēlīgi sodīs. Akla mīlestība gan pazudinās, gan liks ieraudzīt patiesas jūtas. Būs jauni pārbadījumi un ļaunie spēki tomēr neuzvarēs labos. Dramatiski likteņi, jauni varoņi, jauni notikumi. Mazāk vilšanos un vairāk mīlestības – laimīgas un arī nelaimīgas,” par seriāla otro sezonu stāsta producents Rimvidas Martinaitis.

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica