Sniega dēļ apgrūtināta braukšana gandrīz visā Latvijā. Pie Daugavpils bloķēti divi ceļi
Snigšanas dēļ šovakar braukšanas apstākļi apgrūtināti pa galvenajiem ceļiem gandrīz visā Latvijā.
Sabiedrība

Sniega dēļ apgrūtināta braukšana gandrīz visā Latvijā. Pie Daugavpils bloķēti divi ceļi

Jauns.lv

(Papildināta 22:35) Snigšanas un apledojuma dēļ šovakar ir apgrūtināti braukšanas apstākļi pa reģionālajiem un valsts nozīmes autoceļiem visā Latvijā, bet uz diviem ceļiem pie Daugavpils sniega un plūdu dēļ satiksme ir pilnībā bloķēta.

Sniega dēļ apgrūtināta braukšana gandrīz visā Latv...

Braukšana ir apgrūtināta pa Rīgas apvedceļu, visā garumā apgrūtināta braukšana pa Jelgavas šoseju, Bauskas šoseju un Daugavpils šoseju.

Pa Liepājas šoseju braukšana apgrūtināta gandrīz visā garumā - no Rīgas līdz Grobiņai. Pa Ventspils šoseju braukšana apgrūtināta 140 kilometru garā posmā no Rīgas.

Pa Vidzemes šoseju braukšana apgrūtināta no galvaspilsētas līdz Raunai, bet pa Valmieras šoseju braukšana apgrūtināta no Murjāņiem līdz Unguriem. Pa Tallinas šoseju braukšana apgrūtināta no Rīgas līdz Tūjai.

VAS "Latvijas Valsts ceļi", atsaucoties uz policiju, vēsta, ka stiprās snigšanas dēļ autoceļa A13 posmā Daugavpils-Medumi, no 144,7.kilometra līdz 156,4.kilometram, satiksme ir pilnībā bloķēta.

Savukārt uz autoceļa, kas savieno Ilūksti uz Daugavpili, plūdu dēļ ir slēgts posms starp Ilūksti un Aroni. Tur ceļu appludinājuši Daugavas ūdeņi. Slēgto posmu iespējams apbraukt, piemēram, pa autoceļu P70 Svente-Subate.

Arī mobilās lietotnes "Waze" lietotāji ziņo par vairākās vietās notikušiem ceļu satiksmes negadījumiem, apledojumu un palēninātu transporta plūsmu.