foto: Facebook/ Salaspils basketbols
Ar mammu bija ceļā uz basketbola nometni! Avārijā Blīdenes pagastā miris jaunatnes basketbola līgas spēlētājs
Jaunieša dzīvība aprāvās ceļa negadījumā.
112
2024. gada 26. jūnijs, 20:47

Ar mammu bija ceļā uz basketbola nometni! Avārijā Blīdenes pagastā miris jaunatnes basketbola līgas spēlētājs

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Šodien Blīdenes pagastā uz Liepājas šosejas noticis ceļu satiksmes negadījums. Traģiskā autoavārijā dzīvību zaudējis Salaspils Sporta skolas basketbola nodaļas audzēknis, Latvijas Jaunatnes basketbola līgas un Nacionālās līgas komandu spēlētājs Emīls Līcītis.

"Salaspils basketbols" ieraksts sociālajā vietnē "Facebook" vēsta: "Neizsakāmi sāpīgi un skarbi, 16 gadu vecumā traģiski aprāvusies mūsu Emīla Līcīša un viņa mammas Diānas dzīvības. Līdzjūtība tuviniekiem un visai basketbola ģimenei. Atcerēties Emīlu, pakavēties atmiņās un ziedus nolikt var pie Salaspils halles izveidotā piemiņas vietā."

LTV vēsta, ka kopā ar mammu pusaudzis bija ceļā uz basketbola nometni. Tobrīd puisis bija pie stūres, bija mācību braukšanas atļauja un auto bija aprīkots ar zīmi. Jaunais vadītājs zaudēja kontroli pār auto.

"Šodien avārijā Blīdenes pagastā pie stūres bija nepilngadīgais, viņam bija mācību braukšanas atļauja un auto bija aprīkots ar zīmi; automašīnā atradās arī pusaudža mamma ar atbilstošu stāžu," apstiprina Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Dienvidkurzemes iecirkņa priekšnieks Ingus Ukstiņš.

Jau vēstīts, ka šodien smagās un vieglās automašīnas frontālā sadursmē Saldus novada Blīdenes pagastā gājuši bojā divi cilvēki.

Tāpat vēstīts, vakar, 25.jūnijā, uz autoceļa Rīga-Liepāja šajā ceļa posmā jau notika divas autoavārijas, kurās gāja bojā četri cilvēki.