foto: Zane Bitere/LETA
"Man nebija laika nofotografēt vīrieti - es biju šokā" rīdziniece dalījusies ar šausmām, ko piedzīvoja Vakarbuļļu pludmalē
Saulriets Vakarbuļļu pludmalē.
Sabiedrība
2024. gada 25. maijs, 17:17

"Man nebija laika nofotografēt vīrieti - es biju šokā" rīdziniece dalījusies ar šausmām, ko piedzīvoja Vakarbuļļu pludmalē

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Sācies siltais laiks, un Latvijas iedzīvotāji arvien biežāk izvēlas brīvo laiku pavadīt ārpus četrām sienām - vieni dodas pie jūras, citi pastaigājas pa pilsētu vai mežiem. Tomēr dažkārt pastaiga var gadīties nepatīkama un pat bīstama - tāds ir stāsts par kādu rīdzinieci, kura pievakarē devās uz Vakarbuļļiem, lai pastaigātos pludmalē.

"Stāsts ir šāds - šodien (24. maijā) es gāju pa Vakarbuļļu pludmali Daugavgrīvas pludmales virzienā, klausījos mūziku austiņās, baudīju vakara sauli un skatījos uz jūru, kad pēkšņi ap pulksten 18:50 kāds mani krasi saķēra aiz dibena. Teikt, ka es biju apdullināta, nav ko. Pagriežos, un tur stāv vīrietis, apmēram 25 gadus vecs, ļoti tievs, melnos šortos un melnā t-kreklā un mugursomu. Viņš sāk stāstīt - "Meitene, lūdzu, vai es varu tevi apskaut, man ļoti vajag, es sen neesmu ar nevienu apskāvies" utt. Es, protams, sāku no viņa atkāpties, bet viņš neapstājās, gribēja mani apskaut, it kā mēģinātu paberzēties ar savu mantību. Es viņu atgrūdu, rupji palūdzu, lai atstāj mani mierā, un paātrināju savu soli līdz kādai pārpildītai vietai, jo apkārt tobrīd nebija nevienas dvēseles," "Facebook" grupā ar pieredzēto dalās kāda rīdziniece, piebilstot, ka puisis sāka viņai sekot un gāja nopakaļus aptuveni septiņas minūtes.

"Nezinu, vai šis ir pirmais šāds gadījums, vai arī tas ir noticis jau agrāk, bet vīrietis uzvedās ne kā pilnībā vesels cilvēks. Lūdzu, esiet uzmanīgi, tuvojas vasara, pusaudži būs ārā, jaunas meitenes būs ārā, kas zina, kāds viņš ir un ko viņš ir iecerējis, labi, ka šoreiz nekas nopietns nenotika, bet kas zina, kas varēja notikt. Lūdzu, runājiet ar savām meitām, lai viņas būtu uzmanīgas un labāk staigātu tuvāk cilvēku pārpildītām vietām. Man nebija laika nofotografēt šo vīrieti, jo biju šokā un gribēju ātrāk doties uz publisku vietu!" rezumēja cietusī meitene.

CIlvēki komentāros ieteica nēsāt līdzi aerosolu un sazināties ar policiju. "Ņemiet līdzi gāzes baloniņu vai matu laku, vai dezoderantu. Vienmēr ņemiet līdzi kaut ko tādu, kas pasargās ne tikai no cilvēkiem, bet arī no agresīviem dzīvniekiem." "Šādi pludmales d****s vienmēr ir bijuši. Būtu labi, ja jūs uzrakstītu policijai iesniegumu, ja būs vairāki šādi iesniegumu, policija tam pievērsīs uzmanību," raksta iedzīvotāji.