foto: Shutterstock
"Viņš to drosmīgi darīja pašā Rīgas centrā," pasažieres sastopas ar perversu taksometra vadītāju
Sabiedrība
2024. gada 23. aprīlis, 05:07

"Viņš to drosmīgi darīja pašā Rīgas centrā," pasažieres sastopas ar perversu taksometra vadītāju

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Kāda rīdziniece dalījās ar nepatīkamu situāciju, kas ar viņu un abām viņas draudzenēm gadījusies taksometrā pašā Rīgas centrā.

"Vakar vecmeitu ballīte noslēdzās ar to, ka taksists izvilka un aiztika savu dzimumlocekli. Ļoti interesanta diena, kurā iegūt šādu pirmo (un jācer, ka pēdējo) dzīves pieredzi. Taksī bijām trijatā, bija gaiša diena, Bolt un policijai ziņojām," soctīkla "X" profilā rakstīja lietotāja ar vārdu Anete Konste.

Komentāru sadaļā viņa piebilda, ka nevēlētos ko tādu piedzīvot esot vienatnē krietni nomaļākā vietā: "Konkrētajā gadījumā viņš droši darīja to pašā Rīgas centrā. Mēs izkāpām pie viesnīcas "Radisson", kad iedegās sarkanā gaisma."

"Vakar mums teica tikai to, ka takša izsaucējai viņu vairs kā šoferi turpmāk nepiedāvās (bet mēs abas pārējās gan viņu teorētiski varam izsaukt vēlreiz). Pārējo izskatīs pēc iekšējiem protokoliem. Policists teica, ka viņam pirmais šāds gadījums, izskatījās apjucis," rakstīja Anete.

Jauns.lv sazinājās ar Valsts policiju un uzņēmumu "Bolt", lūdzot komentēt šo gadījumu.

"Valsts policija vakar ir reģistrējusi šo gadījumu un notikušais tiek vērtēts, lai sauktu personu pie atbildības," informēja likumsargi.

Komentāru sniedza arī "Bolt" vecākais operāciju speciālists Nils Kacars:

"Esam informēti par konkrēto situāciju un "Bolt" komandas vārdā atvainojamies klientei par nepatīkamo pieredzi.  Šādus gadījumus uztveram ļoti nopietni un mums ir nulles tolerance pret jebkādiem partneršoferu pārkāpumiem, tostarp aizskarošu rīcību pret klientiem. 

Klientei tika pilnībā atmaksāta brauciena summa, bet konkrētais partneršoferis no platformas ir bloķēts līdz brīdim, kad noslēgsies policijas izmeklēšana. Izmeklēšanas laikā mēs sadarbosimies ar policiju un sniegsim visu nepieciešamo informāciju, kas ir "Bolt" rīcībā.

Starp "Bolt" un partneršoferiem nepastāv darba ņēmēja un darba devēja attiecības – šoferi ir neatkarīgi pakalpojuma sniedzēji. Taču ikvienam vadītājam pirms sadarbības sākšanas ar "Bolt" ir jāpabeidz apmācības, kurās vadītājs tiek iepazīstināts ar sadarbības noteikumiem un nosacījumiem, kā arī rīcību darbā ar klientu."