foto: LETA
Lidosta "Rīga" uzrunā pasažierus, kuriem šodien ieplānots lidojums
Ilustratīvs foto
Sabiedrība
2022. gada 12. decembris, 11:18

Lidosta "Rīga" uzrunā pasažierus, kuriem šodien ieplānots lidojums

Jauns.lv

Lidosta "Rīga" aicina pasažierus, kuriem šodien plānots lidojums, sava lidojuma statusu noskaidrot aviokompānijās vai zvanīt uz lidostas Info centru.

Lidostas info centra tālrunis ir 1817 (maksas tel. zvaniem no Latvijas) vai +371 29311817 (zvaniem no ārzemēm).

Lidosta iepriekš informēja, ka straujas apledojuma veidošanās dēļ rūpēs par lidojumu drošību līdz plkst. 11.00 tika slēgts lidostas skrejceļš. No pllkst. 11 skrejceļa darbība atjaunota.

Lidostas pārstāve Ilze Salna norādīja, ka reisi kavēsies un noteikti būs arī atcelti reisi, bet pasažieri par to aicināti sazināties ar lidsabiedrībām.

Informācija Latvijas nacionālās lidsabiedrības "airBaltic" mājaslapā liecina, ka pirmdienas rītā no Rīgas atcelti septiņi lidojumi uz Helsinkiem, Parīzi, Frankfurti, Amsterdamu, Oslo, Stokholmu un Kopenhāgenu. Savukārt reisi uz Minheni, Berlīni, Briseli, Tallinu, Viļņu, Vīni, Londonu, Barselonu, Marrākešu un Romu, kuriem bija plānots izlidot starp plkst.7.10 un 11.25, ir ieplānoti, bet būtiski kavējas.

Tāpat atcelti vairāki "airBaltic" lidojumi uz Rīgu. Tostarp atcelts lidojums no Helsinkiem, Kopenhāgenas, Amsterdamas, Parīzes, Stokholmas, Oslo, Frankfurtes. Savukārt vairums citu reisu šobrīd ieplānoti ar kavēšanos.

Mainījies piebraucamais ceļš pie lidostas "Rīga"

No otrdienas, 15. novembra, mainīts piebraucamais ceļš pie lidostas "Rīga". Autovadītājiem pēdējā regulējamajā krustojumā pirms lidostas jāseko norādes zīmēm un ...

gallery icon

"airBaltic" kalendārs 2023. gadam

Tuvojoties 2022. gada beigām Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" prezentē ikgadējo kalendāru 2023. gadam. Jau tradicionāli modeles visiem 12 mēnešiem ir "airBaltic" ...

gallery icon