foto: LETA
Šoruden administratīvos sodus saņēmuši seši Saeimas deputāti
Politika
2022. gada 25. oktobris, 11:31

Šoruden administratīvos sodus saņēmuši seši Saeimas deputāti

Jauns.lv/LETA

Laika posmā no 5. septembra līdz 23. oktobrim administratīvos sodus ir saņēmuši seši Saeimas deputāti, liecina Iekšlietu ministrijas Informācijas centra paziņojums.

Bijušais aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis (AS) 10. septembrī saņēma brīdinājumu par ceļu satiksmes pārkāpumu apdzīvotā vietā.

Parlamentārietis Aigars Bikše (AP) 21. septembrī ir saņēmis naudas sodu par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu par 21 - 30 kilometriem stundā (km/h), pārvietojoties ar mehanizēto transporta līdzekli.

"Jaunās vienotības" (JV) politiķe Alīna Gendele 22. septembrī saņēmusi brīdinājumu par bērnu pārvadāšanai paredzēto drošības līdzekļu lietošanas noteikumu pārkāpumu.

Savukārt "Attīstībai/Par!" (AP) līderis Juris Pūce 21. septembrī un 12. oktobrī ticis administratīvi sodīts par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu par 31 - līdz 40 km/h. Abos gadījumos parlamentārietim piespriests naudas sods.

Politiķis Edmunds Teirumnieks (NA) 22. septembrī saņēmis naudas sodu par braukšanas ātruma pārsniegšanu par 21 - 30 km/h.

13. Saeimas deputāts Aldis Gobzems 15. septembrī un 10. oktobrī ir saņēmis naudas sodus par sapulču, gājienu un piketu organizēšanas un norises kārtības pārkāpšanu.