"Harley Davidson" moču cienītāji svinībās pierūcina Vecrīgu. FOTOREPORTĀŽA
"Harley Owners Group Riga Chapter Latvia" motoklubs atzīmēja 10.dzimšanas dienu, Līvu laukumā organizējot svinības pašiem sev, rīdziniekiem un pilsētas viesiem.
Sabiedrība
2015. gada 1. maijs, 21:13

"Harley Davidson" moču cienītāji svinībās pierūcina Vecrīgu. FOTOREPORTĀŽA

Jauns.lv

"Ļoti noveicās ar laiku - nelija lietus," par piektdienas svinībām portālam Kasjauns.lv izteicās kāds lietuviešu motobraucējs, kurš jau gadiem uzticīgs tikai vienam moču zīmolam - Harley Davidson. Viņš, līdzīgi kā vairāki desmiti citu baikeru no Baltijas valstīm, ieradies Rīgā, lai nosvinētu 10 gadu jubileju klubam "Harley Owners Group" (HOG) Riga Chapter Latvia.

Vairāk kā 100 "Harley Davidson" motociklu jau pusdienlaikā ar parādes braucienu no Doma laukuma, turpinot pa krastmalu un tad atpakaļ uz Vecrīgas bruģa, pierībināja Rīgu. Vēlāk motociklisti glīti sastājās Līvu laukumā, lai priecētu rīdzinieku un tūristu acis.

Īpašu ievērību izpelnījās elegantais baltais "Vairas motocikls" - tautiski glīti pārveidotais "Harley Davidson" motocikls, kas nesen papildināts ar blakusvāģi "Imants" - tas ieguva 1.vietu sacensībā par vislabāk "uztjūnēto" moci. Tāpat norisinājās arī skanīgākā izpūtēja konkurss, kura uzvarētājs radīja ievērības cienīgu troksni, proti, 124 decibelus.

1.maijā tiek atzīmēta motokluba HOG Riga Chapter Latvia pastāvēšanas dzimšanas diena, šogad jau desmitā. Kā portālu informēja svinību organizators, HOG prezidents Egils Valeinis, notikums pulcēja "Hārliju" īpašniekus ne tikai no Latvijas, bet arī Igaunijas, Lietuvas un Krievijas.

Kasjauns.lv/Foto: Rojs Maizītis