foto: Evija Trifanova/LETA
Cilvēki sakopj savu zemi - visā Latvijā norisinās Lielā talka
Lielā talka Latvijā notiek jau 15.gadu pēc kārtas.
Sabiedrība
2022. gada 30. aprīlis, 08:22

Cilvēki sakopj savu zemi - visā Latvijā norisinās Lielā talka

Jauns.lv / LETA

Šodien no plkst.9 līdz 15 visā Latvijā notiks Lielā talka, informēja akcijas sabiedrisko attiecību konsultante Zanda Kočāne.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lielās talkas atklāšanas pasākums notiks plkst.9 pie Brīvības pieminekļa Rīgā. Šogad startu pasākumam dos un ar iedvesmojošiem vārdiem un dziesmām kopīgu darbu ieskandinās Lielās talkas patrons Valsts prezidents Egils Levits ar kundzi Andru Leviti, Lielās talkas vadītāja Vita Jaunzeme, kā arī jauniešu kora "Balsis" mākslinieciskais vadītājs Ints Teterovskis ar kora pārstāvjiem. Pasākumā piedalīsies arī Rīgas Jauno tehniķu centra pulciņa "Zaļā pēda" vadītāja Indra Siksaliete ar saviem audzēkņiem.

"Lielā Talka" 2020. gada 16. maijā

Latvija ir vienīgā valsts pasaulē, kuras iedzīvotāji ir tik apzinīgi, ka pat vīrusa drauda apstākļos ir gatavi sakopt un labiekārtot ...

gallery icon
45

Lielā talka Latvijā notiek jau 15.gadu pēc kārtas. Organizatori uzskata, ka tas pierāda Latvijas iedzīvotāju gatavību pielikt savus spēkus, lai valsts būtu tīrāka, skaistāka un zaļāka.

Pilnā sparā rit "Lielā talka 2019"

gallery icon
37

Šogad, gatavojoties Lielajai talkai, organizatori uzsver sabiedrības iesaistes nozīmīgumu, kā arī izpratnes veidošanu par to, cik būtiska ir apkārtējā vide. Arī šī gada sauklis "Celies, posies, iesaisties!" aicina iedvesmot vienam otru, dodoties sakopt savas dzīvesvietas kolektīvi vai individuāli katrā Latvijas pašvaldībā.

Cilvēki sakopj savu zemi - visā valstī noris Lielā talka 2018

gallery icon
63

Visā Latvijā notiek Lielā talka 2017

gallery icon
106