Sabiedrība
2021. gada 3. augusts, 21:15

Mēģināja izbraukt no pagalma Iļģuciemā: vispirms aizķer blakus esošo, bet tad arī aizmugurējo mašīnu

Degpunktā

Otrdien sociālajos tīklos ievērību guvis kāds aculiecinieka filmēts video no Iļģuciema, kurā redzams pavisam neveiksmīgs mēģinājums izbraukt no pagalma ar tajā novietoto automašīnu. "Mazda" autovadītājai braucot atpakaļgaitā, vispirms tiek aizķerts blakus esošais "Citroen", bet tad - aizmugurē novietotais BMW.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā vēsta raidījums "Degpunktā", "Mazda" autovadītāja bija aizbraukusi ciemos pie savas gados vecās mātes, kas dzīvo Garajā ielā 21.

Diemžēl vēlāk viņai radās grūtības izbraukt no stāvvietas.

Viens no tuvākās ēkas iedzīvotājiem pamanījās izvilkt telefonu un nofilmēt notiekošo.

Troksnis, ietriecoties BMW, pievērsa arī sadauzītā spēkrata īpašnieces Santas uzmanību.

"Es tikai skatos un domāju - nevar būt, ka tā taču manējā! Tā iebraukt... Es jau saprotu - cilvēkiem gadās, tomēr diezgan sāpīgi," teic Santa. Noskatoties video, viņai gan nāk smiekli. "Nevajag taču spiest gāzi, ja tu jūti, ka jau pirmajā mašīnā esi iebraukusi. Es nezinu, kas notika tajā brīdī tā cilvēka galvā."

Sadauzītā "Citroen" īpašnieks Boriss, komentējot iemeslus, kādēļ tā varēja notikt, teic, ka jājautā pašai autovadītājai: "Es jau neesmu sieviete. Viņai jāprasa, kas bija. Laikam domāja, ka mašīna neiet - uzspieda stiprāk."

Tikmēr pati "Mazda" vadītāja atzīst, ka nav aprēķinājusi izbraukšanu: "Braucot ārā, aizķēru, neaprēķināju. Neveiksmīgi izbraucu, te vēl ir neliela bedre."

Vairāk skatieties augstāk pievienotajā sižetā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās