Kultūra
2015. gada 25. augusts, 10:09

Donu Dzintaros klausīties iet lielas un mazas meitenes. FOTO

Jauns.lv

Mūziķa Dona koncerta apmeklētāju vidū bija daudz mazu, krāšņi sapostu meitenīšu, kuras uz koncertu pavadīja mammas un tēti.

24. augustā Dzintaru koncertzāle Jūrmalā bija pārpildīta. Ļaudis drūzmējās arī gar sēdvietu rindām. Apmeklētāji lielākoties bija ģimenes ar bērniem. Kā novēroja Kasjauns.lv – lielākoties, mazas meitenes ar vecākiem. Protams, netrūka arī pāru, kas vakaru baudīt devās bez atvasēm, kā arī kuplākas draugu kompānijas. Šo jaunkundžu kleitu garums lielākoties bija krietni virs ceļiem. Donu klausīties gāja arī sabiedrībā zināmi ļaudis – dziedātāja Liene Šomase ar mākslinieku Gosh jeb Guntaru Ošenieku, TV žurnāliste Līga Ozola, „Prāta vētras” menedžere Aija Auškāpa, šovmenis Renārs Zeltiņš, kādreizējās TV sejas Sindija Vilde, Ieva Lase un Kristīne Dāvida, restorāna „Bibliotēka Nr.1” īpašnieks Oskars Skara ar dzīvesbiedri Santu Šmiti, „Ghetto games” dibinātājs Raimonds Elbakjans un citi. Elbakjans, lai arī grib par sevi radīt bargā vīra tēlu, varēja jau tomēr uzvilkt solīdāku tērpu.

Publika bija sajūsmā par Dona sniegumu, un ar skaļiem aplausiem pateicās mūziķim pēc katras dziesmas. Ziedus apmeklētājas mūziķim sniedza gan starp dziesmām, gan koncerta izskaņā. Daudzi pat dziedāja līdzi populārākajām kompozīcijām.

Dons šovasar Dzintaros uzstājas ar trim koncertiem, un ar koncertprogrammu „Ceļojums” uz skatuves kāps arī šodien un rīt.

Video

Dons ar kompozīciju „Medus pods”

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders