foto: Aivars Liepiņš
Perīnas Madefas un Jāņa Apeiņa pirmais kopkoncerts
Perīna Madefa un Jāņis Apeinis.
Kultūra
2020. gada 16. augusts, 10:23

Perīnas Madefas un Jāņa Apeiņa pirmais kopkoncerts

Jauns.lv

Melngalvju namā izskanējis Perīnas Madefas un Jāņa Apeiņa pirmais kopkoncerts. Tas bija trešais klatienes un tiešsaistes koncertu cikla "Kopā" koncerts.

Perīnas Madefas un Jāņa Apeiņa pirmais kopkoncerts

Melngalvju namā izskanējis Perīnas Madefas un Jāņa Apeiņa pirmais kopkoncerts. Tas bija trešais klatienes un tiešsaistes koncertu cikla "Kopā" ...

gallery icon

Nākamie cikla koncerti notiks 27. augustā Jelgavas pilī dziedās Latvijas publikas iemīļotā operdziedātāja Sonora Vaice, bet ciklu noslēgs Andreas Bauers Kanabas ar koncertu 17. septembrī Mazajā Ģildē Rīgā. Uz šiem koncertiem biļetes klātienes apmeklējumam vai skatījumam tiešraidē var iegādāties  www.bilesuparadize.lv. 

Latvijas operas zvaigžņu tiešraides koncertu cikla “KOPĀ” idejas autore un koncertu un tiešraižu producente ir Daina Markova, solistu atlasi veic Ilze Sprancmane, koncertu ciklu atbalsta Valsts kultūrkapitāla fonds un LMT, koncertus rīko “HDPD Productions & Dreams”.

Melngalvju namā izskanēja Perīnas Madefas un Jāņa Apeiņa pirmais kopkoncerts. Tas  bija trešais klatienes un tiešsaistes koncertu cikla "Kopā" koncerts.