foto: ekrānuzņēmums no video
VIDEO: vēl viens asiņains kautiņš Bauskā. Šoreiz vietējie jaunieši villojas ar iecavniekiem
Jauniešu bars fiksēts aculiecinieku video. Kautiņā ir arī cietušie.
Novadu ziņas
2020. gada 3. marts, 17:33

VIDEO: vēl viens asiņains kautiņš Bauskā. Šoreiz vietējie jaunieši villojas ar iecavniekiem

Jauns.lv

Sociālajos tīklos ievērību guvuši video no Bauskas, kuros fiksēts nedēļas sākumā noticis jauniešu masveida kautiņš. Cilvēki internetā, kā arī reģionālie mediji ziņo, ka šādi attiecības skaidrojuši baušķenieki un iecavnieki. Lieki piebilst – kautiņā “Bauska pret Iecavu” uzvarēja kauns un stulbums.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā ziņo reģionālais medijs “Bauskas dzīve”, vakar, 2. martā, ap pulksten 21.17 Bauskas novada pašvaldības policijā tika saņemta informācija, ka pilsētas ielās klīst jauniešu bars, kas redzēts, ejam no Bauskas autoostas gar “Swedbank” filiāli.

Pašvaldības policija ap pulksten 21.30 saņēmusi informāciju, ka Dārza ielas iekšpagalmā atrodas aptuveni 20 – 30 jauniešu.

foto: ekrānuzņēmums no video
Jauniešu bars fiksēts aculiecinieku video. Kautiņā ir arī cietušie.

Ir arī cietušie, uzsākts kriminālprocess

Ierodoties konstatēts, ka notiek kautiņš, turklāt ieraugot policijas automašīnu, daļa jauniešu izlēmuši bēgt. Kautiņā bija arī cietušie, turklāt agresīvo jauniešu bars fiksēts video, kuri patlaban ir pieejami sociālajos tīklos.

foto: ekrānuzņēmums no video
Liels un skaļš jauniešu pūlis todien fiksēts arī Bauskas autoostā.

Uz notikuma vietu tika izsaukta Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) brigāde, savukārt Valsts policijā uzsākts kriminālprocess, “Bauskas dzīvi” informēja Bauskas novada domes sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Ieva Šomina.

“Šī nekādā ziņā nav tipiska situācija, kāda piemeklētu pilsētu ik vakaru, nakti, tādēļ nevar uzskatīt, ka tas būtu rādītājs par drošības apdraudējumu pilsētā,” medijam “Bauskas dzīve” uzsvēra domes pārstāve.

Savukārt NMPD Zemgales reģionālā centra vadītāja vietniece Ilona Indriksone reģionālajam medijam apstiprina, ka vakar, 2. martā, plkst. 21.37 saņemts izsaukums uz Dārza ielu Bauskā.

Konflikts starp jauniešiem sācies internetā

Nepilnus 18 gadus vecs puisis ticis pie vaļējas galvas brūces, apakšstilba sasituma un pārsistas uzacs. Savukārt 20 gadu vecam jaunietim lauzts deguns. Arī viņš aizvests uz slimnīcu.

Aculiecinieki runā, ka konflikts starp Iecavas un Bauskas jauniešiem sācies sociālajos tīklos – attēlu kopīgošanas sociālajā tīklā “Snapchat”, kad kāds iecavnieks apgalvojis, ka baušķenieks nemāk rolleri “skrūvēt”, ziņo “Bauskas dzīve”.

Jaunieši no Iecavas ieradušies Bauskā ar autobusu. Baušķenieku un arī atbalstītāju no tuvākajām apdzīvotajām vietām, piemēram, Saulaines, bars pilsētas autoostā skaļi uzvedies, vairākas reizes bravūrīgi saucot: “Bauska, Bauska, par Bausku!”.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās