foto: Publicitātes foto
Aizvadīts pirmais tīrīšanas čempionāts
Sabiedrība
2019. gada 29. aprīlis, 16:08

Aizvadīts pirmais tīrīšanas čempionāts

Jauns.lv

26. aprīlī, Rīgā, noritēja Latvijā pirmais tīršanas čempionāts, kurā sportistu un sabiedrībā zināmu cilvēku komandas sacentās krēslu spodrināšanas sacensībās. “Maxima Latvija” organizētā iniciatīva sadarbībā ar Latvijas Vieglatlētīkas savienību un Ghetto Games notika ar mērķi sakopt sabiedrībā nozīmīgu objektu -  “Daugavas stadionu”.

“”Maxima Latvija” jau ilgstoši atbalsta sporta attīstību Latvijā un mēs zinām, ka sportistiem ir svarīgi ne tikai labi treneri un sporta inventārs, bet arī aizrautīgi atbalstītāji, tādēļ šodien ar prieku palīdzējām sapost “Daugavas stadiona” tribīnes jaunajai vasaras sezonai. Mēs ceram, ka šis pirmais tīrīšanas čempionāts būs kā ilgtermiņa tradīcīja vēl sakoptākai Latvijai, ko nebūtu iespējams veikt bez patiesi atsaucīgiem cilvēkiem un arī zemajām tīrīšanas līdzekļu cenām “Maxima” veikalos,” stāsta “Maxima Latvija” komunikācijas vadītāja Liene Dupate-Ugule. 

foto: Publicitātes foto

Tīrīšanas čempionātā sacentās piecas komandas, kuras pēc rezultātu apkopošanas ierindojas šādā secībā: pirmajā vietā – gardēžu un modes ekspertu komanda, kuras sastāva bija Indra Salceviča, Kaspars Bērziņš, Brigita Dambe un Jana Medova, otrajā vietā - Latvijas Vieglatlētu savienības komanda, trešā – “Daugavas stadiona” komanda, kuriem sekoja Ghetto Games un “Maxima Latvija” komandas.

foto: Publicitātes foto

Dalībnieku uzdevums bija pēc iespējas īsākā laikā notīrīt visus krēslus Dienvidu tribīņu sektorā. Katra komanda ne tikai sniedza savu pienesumu stadiona sakopšanā, bet arī ar savu dalību čempionātā ziedoja grozu ar plašu sadzīves ķīmijas klāstu maznodrošinātām Latvijas ģimenēm, ko dāvināja “Maxima Latvija” sadarbībā ar ziedot.lv.

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto