foto: LETA
"Valsts nekustamo īpašumu" valdes priekšsēdētājs Ronalds Neimanis atstāj amatu
VAS "Valsts nekustamie īpašumi" valdes priekšsēdētājs Ronalds Neimanis.
Politika
2019. gada 18. aprīlis, 12:03

"Valsts nekustamo īpašumu" valdes priekšsēdētājs Ronalds Neimanis atstāj amatu

Jauns.lv / LETA

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" valdes priekšsēdētājs Ronalds Neimanis atstāj amatu, informēja kompānijas Korporatīvās komunikācijas daļā.

Kompānijā pavēstīja, ka Neimanis atstāj "Valsts nekustamo īpašumu" valdes priekšsēdētāja amatu pēc savstarpējās vienošanās, lai pēc nepilniem diviem kompānijā nostrādātiem gadiem pieņemtu jaunus profesionālos izaicinājumus. Ceturtdien ir Neimaņa pēdējā darba diena kompānijā.

Atbilstoši "Valsts nekustamo īpašumu" padomes 2017.gadā izvirzītajiem uzdevumiem Neimanim bija jānodrošina uzņēmuma pārvaldības modeļa maiņa, kā arī jāizstrādā un jāīsteno kompānijas vidēja termiņa attīstības stratēģija 2018.-2022.gadam.

"Ar gandarījumu var atskatīties uz šajā laikā paveikto, jo esam izdarījuši daudz, lai pārveidotu "Valsts nekustamos īpašumus" par klientu orientētu un respektētu organizāciju, kas efektīvi pārvalda vērtīgus valstij piederošus nekustamos īpašumus," teica Neimanis.

Kompānijas valdes priekšsēdētāja amatā uz laiku iecelts valdes loceklis Andris Vārna. Vārna darbu kompānijas pagaidu valdes priekšsēdētāja amatā sāks otrdien, 23.aprīlī.

"Valsts nekustamo īpašumu" padomes priekšsēdētājs Mārtiņš Bičevskis sacīja, ka kapitālsabiedrības padome tuvākajā laikā izsludinās atklātu konkursu uz valdes priekšsēdētāja vietu, piesaistot profesionālu personāla atlases uzņēmumu.

Darbu "Valsts nekustamo īpašumu" valdē turpina Sigita Janvāre, Kitija Gruškevica un Līga Ermane.

"Valsts nekustamie īpašumi" šobrīd īsteno 33 nozīmīgus attīstības projektus aptuveni 154 miljonu eiro apmērā. Uzņēmums nodrošina nekustamo īpašumu apsaimniekošanu un pārvaldību apmēram 500 nekustamo īpašumu adresēm ar 1700 ēkām 1,2 miljonu kvadrātmetru platībā un vairāk nekā 4100 zemes īpašumu vairāk nekā 10 miljonu kvadrātmetru platībā. Uzņēmums dibināts 1996.gadā, un tā vienīgā īpašniece ir Finanšu ministrija.