foto: Shutterstock
"Paņēma manu meitu aiz galvas un sita to pret zemi!" - Liepājas vidusskolā vairākas meitenes uzbrūk 7. klases skolniecei
Ilustratīvs attēls.
Sabiedrība
2019. gada 5. februāris, 13:36

"Paņēma manu meitu aiz galvas un sita to pret zemi!" - Liepājas vidusskolā vairākas meitenes uzbrūk 7. klases skolniecei

Jauns.lv

Janvāra beigās Liepājas 8. vidusskolā starpbrīža laikā vairākas meitenes uzbrukušas septītās klases skolniecei. 12 gadus vecā meitene pēc uzbrukuma nonākusi slimnīcā ar pārsistu galvu, vēsta portāls “Liepajniekiem.lv”.

"Pat nevarēju iedomāties, ka meitenes var būt tik nežēlīgas. Cik man zināms, tad konflikts 28. janvārī izcēlies skolas pagrabstāva ģērbtuvē – manai meitai Veronikai uzbruka vairākas pusaudzes, viena no viņām paņēma meitu aiz galvas un sita to pret zemi. Protams, pēc tam bija asinis un nepieciešama medicīniskā palīdzība," portālam “Liepajnieki.lv” pastāsta cietušās meitenes māte Svetlana Jurevska.

Policijā tiek skaidroti notikušā apstākļi, tikmēr skolas direktore uzsver – konflikts starp meitenēm noticis asas vārdu pārmaiņas dēļ. 

Šobrīd 12 gadus vecā meitene no slimnīcas esot atgriezusies mājās, taču, kā izteicās meitenes māte, tad, iespējams, vēl nākšoties apmeklēt ārstus, lai varētu droši teikt, ka galvas sasitums nav atstājis nekādas komplikācijas. 

Liepājas 8. vidusskolas direktore Anita Kuncīte "Kurzemes Vārdam" pastāstīja, ka, pārrunājot notikušo ar iesaistītajām skolniecēm, esot noskaidrojies, ka konflikts, visdrīzāk, izcēlies pēc asākas vārdu pārmaiņas. "Vardarbība skolās nav pieļaujama, un šādas situācijas ir jārisina ātri,» izdevumam uzsvērusi direktore. 

Tēmas