Komitejas deputāti skatīs jautājumu par prostitūcijas ierobežošanu
foto: Shutterstock
Runā Rīga

Komitejas deputāti skatīs jautājumu par prostitūcijas ierobežošanu

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Ceturtdien, 18. janvārī, plkst. 13.00 Rīgas domes Rātslaukums 1 Portretu zālē Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejas deputāti lems par jautājumiem saistībā ar prostitūcijas ierobežošanas noteikumu ievērošanu, kontroli un pārraudzību.

Komitejas deputāti skatīs jautājumu par prostitūci...

Sēdē ir aicināti piedalīties pārstāvji no Rīgas pašvaldības policijas, RD Labklājības departamenta Sociālo pakalpojumu administrēšanas nodaļas, LR Iekšlietu ministrijas, Valsts policijas Galvenās Kriminālpolicijas pārvaldes Kriminālizlūkošanas vadības pārvaldes un Organizētās noziedzības apkarošanas pārvaldes, Valsts policijas Galvenās Kārtības policijas pārvaldes Koordinācijas un kontroles pārvaldes, Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes un biedrības „Droša māja”.

2017. gadā Latvijā tika konstatēti 50 administratīvie pārkāpumi par prostitūcijas ierobežošanas noteikumu pārkāpšanu. No tiem 48 pārkāpumi konstatēti Rīgā. Valsts policijas reģiona pārvalde konstatēja 17 pārkāpumus, Rīgas pašvaldības policija – 31 pārkāpumu.

Aicinām arī plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus piedalīties šajā Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejas sēdē.