foto: Bezvests.lv/Facebook.com
Mazais Ivans izsludināts starptautiskā meklēšanā
Ivana Berladina meklēšana
112
2017. gada 4. jūlijs, 11:24

Mazais Ivans izsludināts starptautiskā meklēšanā

Kasjauns.lv

(Precizēta ziņa) Piecus gadus vecā Ivana Berladina meklēšana turpinās gan visā Latvijā, gan kaimiņvalstīs, ziņo Valsts policija.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Liepājā pazudušā zēna meklēšana

Pirmdien, 3. jūlijā, brīvprātīgo organizācija "Bezvests.lv" iesaistījās piecgadīgā Ivana Berladina meklēšanā. Pazudušais puisēns pagaidām vēl nav atrasts, un viņa meklēšana ...

gallery icon
156

Jau no brīža, kad Valsts policijā tika saņemta informācija, ka piecgadīgais Ivans Berladins ir pazudis, zēna meklēšanā iesaistījās vairāki tūkstoši brīvprātīgo – tāpat arī Liepājas pilsētas pašvaldības policija, Zemessardze, NBS un vakar posteni Pāvilostas ielā 1 izveidoja arī organizācija “bezvests.lv”.

Šobrīd spēki tiek sakoncentrēti uz zēna meklēšanu Pāvilostas ielā 7 dārziņu rajonā. Tāpat šodien, 4. jūlijā, ar helikopteru tiks pārmeklēta Tosmares ezera apkārtne un visa Liepāja. Valsts policija strādā ar operatīvo informāciju un pārbauda visas izskanējušās versijas. Lūgums iedzīvotājus laicīgi ziņot par vietām, kur zēns redzēts. Informāciju var nodot, zvanot pa tālruņa numuru 110.

Tāpat arī sabiedriskā transporta vadītāji informē Valsts policiju par katru bērnu, kurš viens pats pārvietojas ar sabiedrisko transportu un. Iepriekš izskanēja, ka Valsts policija esot lūgusi arī ekstrasensu palīdzību, taču, kā portālu Kasjauns.lv informēja policijā - konkrēts lūgums nav izteikts, taču gaišreģi paši var iesaistīties un viņu teiktais tiek pārbaudīts.

Kā zināms, joprojām bez rezultātiem.

Meklēšana turpinās un Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas priekšnieks Uģis Āva uzsver, ka šobrīd Liepājā spēki tiek novirzīti uz Pāvilostas ielu 7, dārziņu rajonu, tajā pat laikā zēns tiek meklēts visā Latvijā un kaimiņvalstīs. “Līdz šim nav tāds krūms, kur kāds nebūtu paskatījies. Bērns tiek meklēts visā Latvijā, tāpat arī kaimiņvalstīs. Aicinu visus Latvijas iedzīvotājus – pārbaudiet savas kāpņu telpas, šķūnīšus, ejiet pie kaimiņiem ar zēna fotogrāfiju, runājiet ar tiem, informējiet par notikušo un jautājiet vai gadījumā kaut kas nav mainīts! Atkārtoju – katra informācija tiek pārbaudīta!”

Zēna meklēšanas darbi turpinās! Oficiālā informācija tiek atjaunota oficiālajās Valsts policijas interneta vietnēs – Facebook un Twitter kontos.