foto: Facebook
Klimovičs islāma tradīcijās nokauj savu aitu un ar to lepojas internetā
Viens no redzamākajiem latviešu musulmaņiem Roberts Klimovičs sociālajos tīklos palielījies ar muflona nokaušanu. Būšt ekskluzīva un tīra gaļa.
Sabiedrība
2017. gada 14. aprīlis, 07:30

Klimovičs islāma tradīcijās nokauj savu aitu un ar to lepojas internetā

Kasjauns.lv

Viens no Latvijas musulmaņu kopienas līderiem Roberts Klimovičs pēc islāma tradīcijām nokāvis vienu no saviem mufloniem (savvaļas aitu) un ar to palielījies sociālajā tīklā „Facebook”. Šis kaušanas fakts sociālajos tīklos izraisījis diskusiju. Vairums no tās dalībniekiem Klimoviča izrādīšanos uzskata par neētisku.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kasjauns.lv jau vairakkārt rakstījis, ka Klimovičam pastāvīgi rodas nedienas ar aitām, kuras viņš tur savas piemājas saimniecībā Kleistos. Tad tās izmūk no aploka un dzīvniekus tvarsta pašvaldības policija, tad atkal Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) aitu turētājam uzbrūk ar to, ka viņš savu ganāmpulku nav reģistrējis lauksaimniecības datu bāzē un nenodrošina dzīvniekiem pienācīgus labturības apstākļus. Arī kaimiņi ne reizi vien ir sūdzējušies par Klimoviča aitām.

Tagad to skaits ir palicis mazāks, jo pagājušās nedēļas sestdienā Klimovičs vienu muflonu nokāva un par to palielījās „Facebook”: „Dažus šodien atbrīvojam no ciešanām, bet daži dabūs delikatesi”.

Savvaļas aitas nokaušana Kleistos nav palikusi bez ievērības arī sociālo tīklu lietotāju vidē. Vairums no viņiem gan nosoda Klimoviča izrādīšanos: