Pie Valmieras avārijā cietuši pieci cilvēki, arī zīdainis
112

Pie Valmieras avārijā cietuši pieci cilvēki, arī zīdainis

Jauns.lv

Vakar uz autoceļa Valmiera-Smiltene pēc vieglās un kravas automašīnu sadursmes cieta pieci cilvēki, starp kuriem viens ir zīdainis.

Pie Valmieras avārijā cietuši pieci cilvēki, arī z...

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka autoceļa 6.kilometrā 1971.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "VW Passat", ieslīdēja pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar kravas automašīnu "Scania".

Negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāta vieglās automašīnas pasažiere - 1992. gadā dzimusi sieviete. Avārijā arī cieta automašīnas vadītājs un automašīnas pasažieri - 2011. gadā dzimis bērns, 1986. gadā dzimis vīrietis un 1972. gadā dzimusi sieviete, kuri pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas atlaisti mājās.

Savukārt Burtnieku novadā autoceļa Valmiera-Matīši 20.kilometrā, 1986.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "VW Golf", nobrauca no ceļa un apgāzās. Ceļu satiksmes negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāta automašīnas vadītāja un pasažiere - 2005.gadā dzimusi meitene, kuras pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas atlaistas mājās. Savukārt otrs automašīnas pasažieris, 1963.gadā dzimis vīrietis, ar dažādām traumām atstāts slimnīcā.

Kā LETA jau ziņoja, Stopiņu novadā autoceļa Ulbroka-Ogre 11.kilometrā sadūrās automašīna "Opel", kuru vadīja 1958.gadā dzimis vīrietis un automašīna "Audi", kuru vadīja 1961.gadā dzimis vīrietis. No gūtajām traumām notikuma vietā nomira automašīnas "Opel" vadītājs, savukārt otras automašīnas vadītājs ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēts 51 ceļu satiksmes negadījums, kuros cietuši 14 cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. No tiem Rīgas reģionā reģistrētas 28 avārijas, kurās cieta trīs cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 24 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Astoņi no tiem bija autovadītāji, bet 16 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 12 transportlīdzekļu vadītāji - pieci autovadītāji un septiņi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

LETA  / Foto: Shutterstock.com