Sabiedrība

Nākamnedēļ notiks 4. Dikļu pils Retro rallijs

Jauns.lv

Nākamnedēļ, no 12.jūlija līdz 14.jūlijam notiks ceturtais starptautiskais Dikļu pils retro rallijs, informēja pasākuma mārketinga vadītājs Guntars Kāpostiņš. Siguldā rallija dalībnieki tiksies ar Retro rallija atbalstītāju Valsts prezidentu Andri Bērziņu.

Nākamnedēļ notiks 4. Dikļu pils Retro rallijs...

Dikļu pils retro ralliju organizē Dikļu pils, kuras īpašnieks Egons Mednis ir kaislīgs retro auto cienītājs un vairāku retro auto īpašnieks. Viņam arī pieder ideja par rallija organizēšanu, arī viņš pats ir aktīvs rallija dalībnieks. Mednis ir rallija patrons un vienmēr startē ar 12 numuru.

Šī gada rallijs ar atklāšanas pasākumu sāksies 12.jūlijā, kad Dikļu pils pagalmā ikvienam viesim būs iespējams aplūkot visus senos spēkratus.

Rallija starts Dikļu pilī tiks dots 13.jūlija rītā, kad dalībnieki cauri Limbažiem dosies uz Rīgu, kur no plkst.12.30 Rīgas iedzīvotājiem un viesiem visas automašīnas būs iespējams aplūkot pie Prezidenta pils.

No plkst.14 visas automašīnas vienkopus atkal būs aplūkojamas Biķernieku sporta trasē, kur notiks Bentley balvas izcīņa.

Šī gada rallija jaunums ir nakts posms, kas sāksies pie Valmieras domes un norisināsies pilsētas ielās ar finišu Dikļu pilī, sacīja Kāpostiņš.

Sestdien, 14.jūlijā, rallija dalībnieku maršrutā būs Smiltene, Strenči, Cēsis un Sigulda, kur rallija dalībnieki pie viesnīcas "Sigulda" tiksies ar 4.Dikļu pils Retro rallija atbalstītāju Valsts prezidentu Andri Bērziņu.