1dienas
19stundas
38minūtes
31sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Novadu ziņas

Salas novadā norisināsies Daugavas svētki

Jauns.lv

Salas novada Sēlpils pagastā Zvejnieklīcī 28.jūlijā norisināsies Daugavas svētku pasākumi, aģentūru LETA informēja vietējā pašvaldībā.

Salas novadā norisināsies Daugavas svētki...

Daugavas svētkus plkst.6 no rīta Zvejnieklīcī ievadīs sacensības makšķerēšanā ar pludiņmakšķeri. Sporta pasākumu programmas turpinājumā plkst.10 paredzēta sporta spēļu atklāšana, sacensības volejbolā, minifutbolā, ielu florbolā, strītbolā un zolē. Plkst.11 paredzētas sacensības bruģa bumbā, notiks arī soda metienu un 3 punktu metienu konkursi, šautriņu mešanā, orientēšanās sportā un tautas spēlē "mučkas", plkst.16 - virves vilkšanas sacensības, bet plkst.17 - dižvīru šovs.

Svētku gaitā darbosies piepūšamās atrakcijas, būs iespēja pavizināties ar velokartiem, palēkāt uz batuta, notiks dažādas spēles un stafetes, varēs vērot ekstrēmās skrituļslidošanas, BMX, skeitborda pārstāvju demonstrējumus.

Kultūras pasākumu programma sāksies plkst.12 ar koncertprogrammu "Skursteņslauķi", uzstāsies leļļu teātris "Tims". Turpinājumā dziedās Jēkabpils pilsētas "Mazie pelēni", "Ding-dong" jaunākā un vecākā grupa, uzstāsies Kokneses deju grupa "El-camino” un notiks Kristīnes Vanagas darināto tērpu skate "Summer kitchen". Plkst.16 paredzēta Skrīveru kultūras nama amatierteātra izrāde N.Šeiko "Kristofers un viņa draugi", bet 18 - koncerts "Baltais zieds", kurā dziedās Ineta Rudzīte.

Divas stundas vēlāk, plkst.20 svētku koncertā "Manai Daugavai" dejos Rīgas celtniecības koledžas deju kolektīvs "Austris", bet noslēgsies Daugavas svētku pasākumi ar zaļumballi kopā ar grupu "Vēju runa".

LETA