KHL līderu duelī Sanktpēterburgas SKA sīvā cīņā uzvar Maskavas CSKA hokejistus
Hokejs

KHL līderu duelī Sanktpēterburgas SKA sīvā cīņā uzvar Maskavas CSKA hokejistus

Jauns.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) līdervienību duelī ceturtdien Sanktpēterburgas SKA hokejisti savā laukumā sīvā cīņā ar 4:3 uzvarēja Maskavas CSKA vienību, pārtraucot pretinieku 13 uzvarēto spēļu sēriju, liecina rīkotāju informācija.

KHL līderu duelī Sanktpēterburgas SKA sīvā cīņā uz...

SKA spēles gaitā bija iedzinējos ar 1:3, taču otrajā periodā atspēlējās, bet trešajā Artemijs Panarins guva uzvaras vārtus. Sanktpēterburgas kluba labā ar diviem precīziem metieniem izcēlās arī komandas līderis Iļja Kovaļčuks, kurš abus vārtus guva skaitliskajā vairākumā, no 1:3 panākot izlīdzinājumu 3:3. Tiesa, Kovaļčuks otrajā periodā nerealizēja soda metienu.

CSKA uzbrukuma līderis Aleksandrs Radulovs guva vienus vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli, taču izcēlās arī ar noraidījumiem. Pirmajā periodā viņš saņēma 10 minūšu disciplināro sodu par nesportisku uzvedību, bet uz sodīto soliņa veica skaļu vārdu apmaiņu ar kādu sieviešu kārtas līdzjutēju. Savukārt līdz ar spēles beigām Radulovs nopelnīja vēl 20 minūšu noraidījumu.

Līdz šai spēlei abas komandas bija zaudējušas tikai pa vienai spēlei 17 aizvadītos mačos. Pēc ceturtdienas spēles SKA ir 17 uzvaras 18 mačos un 51 punkts, bet CSKA ir otrajā vietā Rietumu konferencē un visā līgā ar 16 uzvarām 18 spēlēs un 48 punktiem.

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo" ir cietuši septiņus zaudējumus pēdējās astoņās spēlēs, šosezon tiekot vien pie pieciem panākumiem 18 aizvadītajos mačos. Ar 18 punktiem Arta Ābola trenētā komanda ieņem 12. vietu Rietumu konferencē.

BNS / Foto: All Over Press