Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
"Barcelona" jaunais vārtsargs nav gatavs atteikties no kāda ļoti neveselīga ieraduma
foto: VIA REUTERS
Vojcehs Ščesnijs oktobro sākumā pievienojies "Barcelona".
Futbols

"Barcelona" jaunais vārtsargs nav gatavs atteikties no kāda ļoti neveselīga ieraduma

Kaspars Apsītis

Jauns.lv

Poļu vārtsargs Vojcehs Ščesnijs nesen mainīja savu lēmumu pārtraukt karjeru un piekrita pievienoties “Barcelona”, taču viņš negrasās mainīt savu personisko dzīvi, tostarp kaitīgo smēķēšanas ieradumu.

"Barcelona" jaunais vārtsargs nav gatavs atteiktie...

Pēc tam, kad "Barcelona" pamatvārtsargs vācietis Marks-Andrē ter Štēgens guva nopietnu ceļgala traumu, kuras dēļ šosezon vairs laukumā nedosies,”Barcelona” pārliecināja bijušo Turīnas “Juventus” vārtsargu Vojcehu Ščesniju, kurš jau bija paziņojis, ka beidz karjeru, pievienoties Spānijas superklubam.

Ščesnijs neuzskata, ka tas, ko viņš dara ārpus laukuma, vajadzētu kādam interesēt. “Ir lietas, ko es nemainu savā personiskajā dzīvē, un tā nav neviena daļa, vai es smēķēju. Uzskatu, ka tas neietekmē to, ko es daru laukumā, es strādāju divtik smagi,” intervijā “Mundo Deportivo" sacīja vārtsargs.

“Es to nedaru bērnu klātbūtnē, jo nevēlos, lai es viņiem būtu slikta ietekme. Reizēm kāds nofotografēs no kokiem, kur es smēķēju, tas ir viņu ziņā, nevis manā. Ja kāds domā, ka es mainīšu savu personisko dzīvi, viņi var padomāt vēlreiz, jo es esmu tāds, kāds esmu. Tāds esmu bijis visu mūžu.”

Ščesnijs jau gadiem dažādās bildēs redzēts ar cigareti zobos. Daudzi pauž neizpratni, kā viens no pēdējo gadu labākajiem poļu vārtsargiem var būt profesionāls sportists un piekopt šādu neveselīgu ieradumu.

Ščesnijs daudziem futbola draugiem atmiņā asociējas ar būšanu bez kompleksiem, ko spilgti apiecina šajā videoklipā.

Vojcehs Ščesnijs karjeras laikā pārstāvējis tādus klubus kā Londonas "Arsenal", "Brentford", "Roma", Turīnas "Juventus", bet tagad parakstījis līgumu ar "Barcelona". Tāpat vārtsargs aizvadījis 84 spēles Polijas izlasē.