"Borussia" tomēr nolauž "Club Brugge", PSG izglābjas pašā galotnē, "City" un "Inter" uzvarētāju nenoskaidro
foto: Federico Gambarini/dpa
Dortmundes "Borussia" panākuma galvenais kaldinātājs Džeimijs Bino-Gitens.
Basketbols
Šodien 00:14

"Borussia" tomēr nolauž "Club Brugge", PSG izglābjas pašā galotnē, "City" un "Inter" uzvarētāju nenoskaidro

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Mančestras "City" futbolisti savā laukumā trešdien spēlēja neizšķirti ar Milānas "Inter" UEFA Čempionu līgas grupas turnīra pirmajā spēlē, bet Parīzes "Saint-Germain" mājās panāca uzvaru 90. minūtē.

"Borussia" tomēr nolauž "Club Brugge", PSG izglābj...

"City" savā laukumā spēlēja 0:0 ar Milānas "Inter", bet Parīzes "Saint-Germain" uzvaru 90. minūtē mačā ar Čempionu līgas debitantu grupu turnīrā Spānijas klubu "Girona" panāca Nunu Mendešs.

Pagājušās sezonas fināliste Dormundes "Borussia" no Vācijas Beļģijas pilsētā Brigē ar 3:0 (0:0) pārspēja "Club Brugge". Divus vārtus 76. un 86. minūtē guva Džeimijs Bino-Gitenss, bet mača kompensācijas laika piektajā minūtē 11 metru sitienu realizēja Serū Girasī. Spēle kopumā bija līdzīga.

Glāzgovas  "Celtic" mājās ar 5:1 (1:0) sagrāva Bratislavas "Slovan", kam tā bija debija Čempionu līgas grupu turnīrā. Liems Skeilss guva vārtus 17. minūtē, Kjogo Furukaši - 47. minūtē un Arne Engels ar 11 metru soda sitienu - 56. minūtē, panākot 3:0. 61. minūtē Kevins Vimmers vienus vārtus atguva, 70. minūtē 4:1 panāca Daizens Maeda, bet 87. minūtē 5:1 - Edams Aida.

Šajā sezonā pirmoreiz ierastā grupu turnīra vietā, kad komandas bija sadalītas grupās pa četrām, visas komandas par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs cīnās vienā 36 komandu grupā, aizvadot pa astoņām spēlēm. Uzreiz astotdaļfinālā iekļūst pirmo astoņu vietu ieguvējas, bet nākamās 16 komandas spēlēs 1/16 finālā.