Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Amerikāņu regbija zvaigzne ne tikai gatavojas uzvarēt olimpiskajās spēlēs, bet arī atrast mīlestību
foto: Reuters / Scanpix
Amerikāņu regbija zvaigzne Ilona Maher.
Sporta zvaigznes

Amerikāņu regbija zvaigzne ne tikai gatavojas uzvarēt olimpiskajās spēlēs, bet arī atrast mīlestību

Sporta nodaļa

Jauns.lv

Ilona Mahera publicējus vairākus video, kur pielīdzina olimpisko ciematu populārajam realitātes šovam "Love island" jeb “Mīlestības sala”.

Amerikāņu regbija zvaigzne ne tikai gatavojas uzva...

“Love island” ir realitātes šovs par to kā vairāki cilvēki ierodas villā, lai atrastu sev ideālo partneri un vinnētu 50 000 britu mārciņu ( aptuveni 58 000 eiro). Pāriem ir jāpilda dažādi uzdevumi, nesaderīgie pāri tiek izslēgti no šova ik nedēļu. 

Ilona aktīvi izmanto tēmturi #olympicvilla jeb olimpiskā villa, lai parādītu, ka olimpiskais ciemats  ir kļuvusi priekš viņas par villu, kur atrast sev otro pusīti. Vienā no šādiem video Ilona saka: “Nevaru sagaidīt, kad tikšu olimpiskajā villā, tā būs traka vasara!” Bet cilvēks aiz kameras izlabo Ilonu: “Pagaidi, pagadi, tā nav olimpiskā villa, bet gan olimpiskais ciemats,” angļu valodā vārds villa un vārds "village" (ciemats) izklausās līdzīgi.  Sieviete atgādina sportistei, ka olimpiskās spēles nav populāra pārraidē "Love island”. Ilona noignorē šo precizējumu un turpina stāstīt, ka pati grib atrast sev otro pusīti laicīgi, jo viņa tomēr šeit ir, lai atrastu mīlestību. Sieviete aiz kameras atkal Ilonai atgādina, ka viņa ir patiesībā šeit ieradusies, lai spēlētu regbiju. Ilona tam nepiekrīt, pasakot: “Nuuu…”.


Kādā citā video Ilona parādīja, ka jau ir veikts pirmais veiksmīgs “gājiens” villā – komandas biedrene ieguva savas simpātijas “Instagram” profila nosaukumu.


Olimpiskās spēles sakās šodien un turpināsies līdz 11. augustam, bet paralimpiskās spēles sāksies no 28. augusta turpinoties līdz 8. septembrim.