Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Pasaulē

"Es nezinu, kas ir bērna tēvs," mīļākais gaida, kad no apcietinājuma izlaidīs Krievijas pilsoni, kura Turcijas lidostas tualetes podā izmeta jaundzimušo

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

18 gadus vecā krieviete Jekaterina Burnaskina dzemdēja Antaljas lidostas tualetē, taču nav vērsusies pēc palīdzības - viņa bērnu tur atstājusi un mēģinājusi aizlidot mājās.

"Es nezinu, kas ir bērna tēvs," mīļākais gaida, ka...

Iepriekš medijos izskanēja informācija, ka sieviete ir 28 gadus veca.

Vēlāk sieviete centās sevi aizstāvēt, apsūdzot māti, ka viņa esot pateikusi viņai atbrīvoties no bērna, ziņo Turcijas mediji. Jaundzimušais mazulis varēja nomirt, bet, par laimi, viņu laikus pamanīja apkopēja.

Tāpat tika norādīts, ka krieviete vienkārši nav pamanījusi grūtniecību, jo vienmēr bijusi apaļīga. Ārste akušiere ginekoloģe Ļubova Jerofejeva apstiprināja, ka Katrīna tiešām varēja nezināt, ka gatavojas kļūt par māti, raksta "Starhit".

"Parasti ilgstoši grūtniecību nepamana sieviete ar neregulāru menstruālo ciklu, viņa nepievērš uzmanību tam, ka mēnešreižu nav, viņai tas ir pierasts. Vēlākos grūtniecības termiņos apaļīgas sievietes neredz atšķirību savā pašsajūtā, izmēru un svara izmaiņās. Vispār lielai daļai sieviešu ir rīta nelabums un garšas izmaiņa, bet neliela daļa šīs agrīnās grūtniecības pazīmes nemana," skaidroja ārste.

Par Burnaskinas stāvokli nebija informēts arī viņas puisis - 19 gadus vecs students Andrejs. "Ar Katju tiekamies kopš vasaras sākuma, mums drīz būs pusgads. Iepazināmies kompānijā, kādu laiku vienkārši komunicējām, tad sākām satikties. Par grūtniecību es nezināju, goda vārds, un viņa man neko tādu neteica. Es nezinu, kas ir bērna tēvs," viņš atklāja.

Ieraugot ziņas, Andrejs bijis šokā, mēģinājis viņu sazvanīt, taču vairs nav varējis. "No rīta piezvanīju viņas tētim, viņš teica, ka vienkārši reisu aizturējuši. Un tad es pats ieraudzīju jaunumus un sāku pārdzīvot vēl vairāk. Ar viņas vecākiem par to vēl nerunājām, Katja man arī nezvanīja un nerakstīja. Godīgi sakot, es nezinu, ko darīt. Es ļoti uztraucos, bet laika un naudas tur aizlidot šobrīd nav," piebilda Katrīnas izredzētais. Puisis cer, ka mīļotā nesaņems bargu sodu. Students gaida arī tikšanos ar meiteni un pamest viņu negrasās.