foto: LFF.lv
"Liepājas" komandā atgriežas uzbrucējs Karašausks
Artūrs Karašausks.
Futbols
2024. gada 10. jūnijs, 21:05

"Liepājas" komandā atgriežas uzbrucējs Karašausks

Sporta nodaļa

Jauns.lv / LETA

"Tonybet" Latvijas futbola virslīgas klubs "Liepāja" savas rindas papildinājis ar uzbrucēju Artūru Karašausku, kurš komandā jau iepriekš nospēlējis vairākas sezonas.

Karašausks "Liepājas" komandai pievienojās ceturto reizi. Iepriekš viņš Liepājā jau ir spēlējis no 2017. līdz 2018.gadam, no 2020. līdz 2021.gadam un 2022.gada pirmajā pusē.

"Spriest ilgi par to, kādēļ esmu šeit, domāju, nav vajadzības. Pirmā sezonas puse klubam sanākusi neveiksmīga, tas ir ļoti negaidīti visiem. Mūsu komandai ir liels potenciāls, es to teicami redzu treniņos, redzu, cik spēcīgi un neatlaidīgi strādā treneri un puiši. Mums vienkārši jābūt tabulā augstāk," paziņojumā citēts futbolists.

Kopš 2022.gada vasaras 32 gadus vecais uzbrucējs spēlēja Kiprā, kur pēc spēka otrajā līgā 14 spēlēs ir guvis sešus vārtus un vienreiz rezultatīvi piespēlējis.

Karjeras laikā futbolists ārpus Latvijas ir spēlējis arī Ukrainā, Krievijā, Polijā, Šveicē un Kazahstānā.

"Liepāja", kas šovasar aizvadīs arī UEFA Konferences līgas kvalifikācijas spēles, Latvijas futbola virslīgā ar 14 punktiem 17 mačos turnīra tabulā atrodas astotajā pozīcijā.